Jørney deelt screenshots over 'vreemdgaande' Odim

Karen Luiken-08 november 2021 om 07:52

Het is voor de zoveelste keer over en uit tussen de hoogzwangere Jørney en Odim. Hoewel het koppel over een paar weken een kindje verwacht, besloot Jørney eerder deze week bekend te maken dat Odim is vreemdgegaan. Hoe ze aan die informatie komt? Berichten van andere dames. Via Instagram deelt ze er een aantal.

Jørney post een bizar gesprek dat ze onlangs met een dame genaamd Alessa voerde. Jørney stuurde haar een berichtje omdat ze iets met Odim zou hebben gedaan. “Ik weet dat Odim en jij vroeger contact hadden en ik zie dat jij weer contact met hem probeert te zoeken”, aldus de ‘Ex On The Beach’-ster. Ik weet niet wat je doel is, maar momenteel gaat het goed tussen ons. Ik heb jou toen al aangesproken, dus blijf uit zijn buurt.”

Alessa trok zich er niets van aan en zei – heel duidelijk – dat ze inderdaad weer met Odim is geweest. “Jouw vriendje wil mij nog steeds. Kom mij niet stalken, hij heeft zin in mij dus pakken we hotel. Jij bent psycho. Jullie relatieproblemen interesseren me niet.”

Niet veel later leek Alessa toch spijt te hebben van haar woorden en kwam ze erop terug. “Ik ben gewoon heel erg kwaad dat Odim mij destijds zo slecht aan de kant heeft gezet. Ik wou hem dit laten voelen als zijn karma, maar heb niet aan jouw gevoelens gedacht. Sorry daarvoor. Ik had niet verwacht dat dit zo uit de hand zou lopen en had dit nooit mogen doen. Het spijt me echt. Denk aan jullie gezin en jullie kindje.”

Jørney trekt zich niks van de excuses aan en blijft woest. Oei...

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer