Jørney deelt screenshots over 'vreemdgaande' Odim

Karen Luiken-08 november 2021 om 07:52

Het is voor de zoveelste keer over en uit tussen de hoogzwangere Jørney en Odim. Hoewel het koppel over een paar weken een kindje verwacht, besloot Jørney eerder deze week bekend te maken dat Odim is vreemdgegaan. Hoe ze aan die informatie komt? Berichten van andere dames. Via Instagram deelt ze er een aantal.

Jørney post een bizar gesprek dat ze onlangs met een dame genaamd Alessa voerde. Jørney stuurde haar een berichtje omdat ze iets met Odim zou hebben gedaan. “Ik weet dat Odim en jij vroeger contact hadden en ik zie dat jij weer contact met hem probeert te zoeken”, aldus de ‘Ex On The Beach’-ster. Ik weet niet wat je doel is, maar momenteel gaat het goed tussen ons. Ik heb jou toen al aangesproken, dus blijf uit zijn buurt.”

Alessa trok zich er niets van aan en zei – heel duidelijk – dat ze inderdaad weer met Odim is geweest. “Jouw vriendje wil mij nog steeds. Kom mij niet stalken, hij heeft zin in mij dus pakken we hotel. Jij bent psycho. Jullie relatieproblemen interesseren me niet.”

Niet veel later leek Alessa toch spijt te hebben van haar woorden en kwam ze erop terug. “Ik ben gewoon heel erg kwaad dat Odim mij destijds zo slecht aan de kant heeft gezet. Ik wou hem dit laten voelen als zijn karma, maar heb niet aan jouw gevoelens gedacht. Sorry daarvoor. Ik had niet verwacht dat dit zo uit de hand zou lopen en had dit nooit mogen doen. Het spijt me echt. Denk aan jullie gezin en jullie kindje.”

Jørney trekt zich niks van de excuses aan en blijft woest. Oei...

Gert Verhulst: “Met de jongens klopte het gewoon niet”

Dieter Blarinckx-27 november 2021 om 09:56

Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, heeft in een interview met Het Nieuwsblad toegegeven dat hij een jongen in K3 niet zag zitten. Zo zei hij:

“Met deze jongens klopte het plaatje gewoon niet. De jongens hebben altijd een eerlijke kans gekregen, anders hadden we hen nooit zo lang meegenomen doorheen de verschillende fases. Maar toen we Remi en Luca samenbrachten met Hanne en Marthe, zat het niet goed. Voor mij niet, voor de jury niet, voor het publiek niet. Dat heeft niets te maken met het feit dat ze jongen zijn. De combinatie zat niet goed, de magie ontbrak."

"Neem nu Luca: samen met Marthe en Hanne gaf dat een heel grote zanger met twee kleine backing vocals. Sorry, en met alle respect, maar dat is niet K3. Je kunt dan aanvoeren dat je iemand niet op zijn lengte moet afrekenen, maar het plaatje moet wel in ál zijn aspecten kloppen. Van alle inschrijvingen was sowieso maar een kleine 20 procent jongen. De kans dat we op het einde van de rit meer capabele meisjes zouden overhouden dan capabele jongens was sowieso veel groter.”

Vanavond zullen we eindelijk te weten komen wie het felbegeerde plaatsje van Klaasje mag innemen. Wordt het Amy, Diede, Julia of Celester? Ontdek het vanavond in de finale van ‘K2 zoekt K3’!

EOTB-ster Jørney stond op punt van barsten bij ontdekken zwangerschap

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:14

Het kan nu ieder moment gebeuren: ‘Ex On The Beach’-ster Jørney is 37 weken zwanger en zal zeer binnenkort haar eerste kindje verwelkomen. In een bericht op Instagram blikt ze terug op de afgelopen maanden, die voor diepe dalen maar ook grote hoogtepunten hebben gezorgd.

Dat haar zwangerschap zo snel zou gaan, had Jørney nooit verwacht. Sterker nog: ze ging ervan uit dat de afgelopen acht maanden de langste acht maanden van haar leven zouden worden. “Stel je voor dat je de meest ongelooflijke vakantie van je leven boekt en dan de opwinding om er acht maanden op te moeten wachten. Vermenigvuldig dat gevoel met ongeveer 75 miljoen en je kunt je goed voorstellen hoe het voelt om op je baby te wachten”, aldus de realityster.

“Ik was zo opgewonden, nerveus en bang dat ik op het punt stond te barsten. Maar toen ik eenmaal over de schok en opwinding van het zwanger zijn heen was, werd mijn leven vrijwel weer normaal. Ik bleef werken, sporten leuke dingen doen en voor ik het wist was ik 30 weken zwanger.”

Inmiddels zit ze op 37 weken en kan de kleine ieder moment komen. Jørney zal dus binnen no time moeder zijn, net zoals Odim straks vader wordt. De twee gaan het kindje alleen niet als koppel opvoeden; begin deze maand gingen ze (niet voor de eerste keer) uit elkaar.

Ontdek meer