Kylie Jenner reageert op dodelijk drama bij festival Travis Scott

Karen Luiken-07 november 2021 om 13:39

Kylie Jenner heeft van zich laten horen nadat er vrijdag acht mensen zijn overleden bij een drama op het festival van haar vriend Travis Scott. Ze zegt ‘gebroken’ en ‘verwoest’ te zijn over de tragedie van het Astroworld-evenement in Texas.

Bij het festival kwamen zeker acht bezoekers in het gedrang voor het podium om het leven. Nog eens honderden mensen raakten gewond of buiten bewustzijn. “Travis en ik zijn gebroken en er kapot van”, aldus Kylie, die momenteel zwanger is van haar tweede kindje met de rapper. “Mijn gedachten en gebeden zijn bij hen die zijn overleden, gewond zijn geraakt of op welke manier dan ook zijn getroffen door de gebeurtenissen. En ook bij Travis, van wie ik weet dat hij veel om zijn fans geeft.”

Kylie was zelf ook op het festival aanwezig, maar zegt niks van het drama mee te hebben gekregen. “Ik wil duidelijk maken dat we niet op de hoogte waren van dodelijke slachtoffers totdat het nieuws na de show naar buiten kwam. Ik betuig mijn diepste medeleven aan alle getroffen families in deze moeilijke tijd.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer