Kylie Jenner reageert op dodelijk drama bij festival Travis Scott

Karen Luiken-07 november 2021 om 13:39

Kylie Jenner heeft van zich laten horen nadat er vrijdag acht mensen zijn overleden bij een drama op het festival van haar vriend Travis Scott. Ze zegt ‘gebroken’ en ‘verwoest’ te zijn over de tragedie van het Astroworld-evenement in Texas.

Bij het festival kwamen zeker acht bezoekers in het gedrang voor het podium om het leven. Nog eens honderden mensen raakten gewond of buiten bewustzijn. “Travis en ik zijn gebroken en er kapot van”, aldus Kylie, die momenteel zwanger is van haar tweede kindje met de rapper. “Mijn gedachten en gebeden zijn bij hen die zijn overleden, gewond zijn geraakt of op welke manier dan ook zijn getroffen door de gebeurtenissen. En ook bij Travis, van wie ik weet dat hij veel om zijn fans geeft.”

Kylie was zelf ook op het festival aanwezig, maar zegt niks van het drama mee te hebben gekregen. “Ik wil duidelijk maken dat we niet op de hoogte waren van dodelijke slachtoffers totdat het nieuws na de show naar buiten kwam. Ik betuig mijn diepste medeleven aan alle getroffen families in deze moeilijke tijd.”

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer