Hebben: de HEMA-bonbons met tompoucesmaak

Karen Luiken-07 november 2021 om 13:25

De tompoucen van HEMA zijn goddelijk. Ongezond en niet goed voor je lijf, maar wel heul erg lekker. De frisse smaken van het gebakje zijn inmiddels zo populair, dat HEMA tegenwoordig ook tompoucebier, tompoucepopcorn én tompoucebonbons verkoopt.

De laatste traktatie in het rijtje – de bonbons – zijn nieuw op de markt. Het gaat om chocolaatjes die net als een echte tompouce een crèmevulling met vanillesmaak hebben. Het roze laagje chocolade op de bovenkant maakt het geheel compleet.

Loopt het water je meteen in de mond? Je bent niet de enige waarbij dat gebeurt. De doosjes bonbons – ze gaan per negen stuks de deur uit – zijn online al helemaal uitverkocht. Toch proeven? Grote kans dat ze nog wel gewoon in je lokale HEMA-vestiging liggen. Het is in ieder geval het proberen waard!

YUM: LiQ lanceert ijspralines met Baileys!

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 15:23

De zomer is nu écht begonnen en met het warme weer in het vooruitzicht, wilden we graag dit lekkere nieuwtje delen: LiQ lanceert namelijk ijspralines gevuld met Baileys!

"Romig vanille-ijs met een scheutje Baileys, omhuld in Belgische melkchocolade en met een Irish Cream hart voor een extra smaakexplosie en verrassend effect. Hapklaar. Puur Plezier. Kippenvel", klinkt het bij het Belgische ijsjesmerk LiQ.

LiQ heeft zich gespecialiseerd in lekker en smeuïg roomijs, met een scheutje alcohol!

Je kan hun producten - dus ook de ijspralines met Baileys - vinden in een Smatch, AD Delhaize of Jumbo bij jou in de buurt. Je kan via hun website ook een winkel bij jou in de buurt vinden!

Enjoy!

Knacki bestaat nu ook in veggie-variant!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 07:51

Nu veel bedrijven hun assortiment uitbreiden met veganistische en vegetarische alternatieven, is het nu ook de beurt aan Herta, het moederbedrijf achter Knacki. Zij lanceerden namelijk zopas de Knacki Veggie.

Knacki Veggie is een nieuw recept, dat de belofte van heerlijkheid en eenvoud, die kenmerkend is voor Herta® met zijn traditionele rookproces op beukenhout en zijn beroemde "knack", in ere houdt. Gemaakt van tarwe-eiwit, eiwit van eieren en erwten-eiwit, Knacki Veggie is 100% vegetarisch.

De vegetarische snack is nu te koop in een supermarkt bij jou in de buurt!

Ontdek meer