Dé nieuwe horrorhype op Netflix: 'Midnight Mass'

Dieter Blarinckx-07 november 2021 om 08:40

Hoewel Halloween dan wel al een weekje achter ons ligt, blijven kijkers smullen van horrorcontent op tv. Denk maar aan de grote successen van 'The Haunting of Bly Manor', 'The Haunting of Hill House', en nu ook de miniserie 'Midnight Mass'.

Deze nieuwe miniserie - die trouwens gewoon te streamen is via Netflix - werd gemaakt door de makers van 'The Haunting of'-series en ook enkele bekende acteurs uit deze twee hitseries zijn terug aanwezig voor 'Midnight Mass'.

Het verhaal speelt zich af op een Amerikaans geïsoleerd eiland waar een kleine gemeenschap woont. Hun Kerk en geloof vormen het middelpunt van de gemeenschap, totdat er opeens een jonge priester verschijnt en er talloze miraculeuze dingen gebeuren.

De serie is énorm populair aan het worden, vooral dan bij de lovers van 'Hill House' en 'Bly Manor', maar we waarschuwen je: deze miniserie is niet voor angsthazen!

Check de trailer hieronder:

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer