Klaasje deelt emotioneel bericht over afscheid K3

Karen Luiken-07 november 2021 om 04:57

Het einde van een tijdperk is voorbij voor Klaasje Meijer. De zangeres gaf gisteren haar allerlaatste optreden met K3 en dat betekent dat haar carrière daar nu écht voorbij is. Via Instagram neemt ze afscheid en blikt ze terug op de afgelopen jaren.

“Lieve Marthe en Hanne, wat ben ik jullie toch ongelofelijk dankbaar voor alles wat jullie me hebben geleerd, jullie liefde en vriendschap”, aldus Klaasje. “Ik ben dankbaar voor hoe wij ons hebben mogen ontwikkelen tot de vrouwen die we zijn. Ik ben, zoals zussen dat zijn, ongelofelijk trots op jullie. Ik wens jullie echt het aller- allerbeste in de jaren die gaan komen. Ik weet zeker dat we elkaar op de voet zullen volgen en ik zal onze ‘K3 jaren’ altijd in mijn hart bij me dragen.”

Het was gisteren precies zes jaar geleden dat ze haar K3-reis begon. Iets wat ze nooit zal vergeten. “Ik voel me vooral heel blij en warm van binnen vandaag, op de dag die zes jaar geleden levensveranderend is gebleken.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer