Harry Styles helpt fan uit de kast te komen

Karen Luiken-07 november 2021 om 04:45

Harry Styles heeft zijn concert in Milwaukee eerder deze week stilgelegd voor een bijzonder moment. Hij hielp een fan uit de kast te komen.

Dat gebeurde afgelopen woensdag. Een meisje stond met haar vrienden bij het podium en droeg een bord bij zich waar de volgende tekst op stond: ‘Mijn moeder zit in vak 201. Help me uit de kast te komen?’

Toen Harry de woorden las, twijfelde hij geen moment en rende naar het meisje. Hij hield haar de microfoon voor zodat ze haar moeder (en duizenden mensen aan publiek) kon vertellen dat ze op vrouwen valt, maar daar bleek ze te verlegen voor. Harry besloot het daarom zelf bekend te maken. Hij rende in de richting van de moeder van de fan en riep: “Lisa, she’s gay!”

Beelden van het bijzondere moment worden massaal op social media gedeeld.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer