Harry Styles helpt fan uit de kast te komen

Karen Luiken-07 november 2021 om 04:45

Harry Styles heeft zijn concert in Milwaukee eerder deze week stilgelegd voor een bijzonder moment. Hij hielp een fan uit de kast te komen.

Dat gebeurde afgelopen woensdag. Een meisje stond met haar vrienden bij het podium en droeg een bord bij zich waar de volgende tekst op stond: ‘Mijn moeder zit in vak 201. Help me uit de kast te komen?’

Toen Harry de woorden las, twijfelde hij geen moment en rende naar het meisje. Hij hield haar de microfoon voor zodat ze haar moeder (en duizenden mensen aan publiek) kon vertellen dat ze op vrouwen valt, maar daar bleek ze te verlegen voor. Harry besloot het daarom zelf bekend te maken. Hij rende in de richting van de moeder van de fan en riep: “Lisa, she’s gay!”

Beelden van het bijzondere moment worden massaal op social media gedeeld.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer