'Stranger Things' keert in de zomer terug naar Netflix

Karen Luiken-07 november 2021 om 04:56

Netflix heeft fans er héél lang op laten wachten, maar de streamingsdienst heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer ‘Stranger Things’ terugkeert. Laat alle vakantieplannen die je eventueel al had gemaakt varen, want in de zomer is het zover. Dan komt het vierde seizoen naar je toe.

Het nieuws gaat gepaard met een gloednieuwe trailer. Daarin zien we hoe het met Eleven en Will gaat, die aan het einde van het derde seizoen verhuisden. Ze wonen in een andere plek en zitten op een nieuwe school, maar keren terug naar Hawkins voor spring break. Volgens Eleven ‘de beste spring break’ ooit. Maar of ze daar gelijk in heeft...?

Het nieuwe seizoen laat niet alleen de originele cast terugkeren, het biedt ook ruimte voor een aantal nieuwe gezichten. Zo zal Robert Englund in de huid kruipen van Victor Creel, een gestoorde en intimiderende man die in een psychiatrisch ziekenhuis wordt opgesloten voor een gruwelijke moord. Eduardi Franco speelt Argyle, de nieuwe bff van Jonathan. Jamie Campbell Bower is verantwoordelijk voor de rol van verpleger Peter Ballard en Sherman Augustus wordt luitenant-kolonel Sullivan. Tot slot gaat Mason Dye de knappe en rijke atleet Jason Carver spelen, die verkering heeft met het populairste meisje van school.

'La Casa de Papel'-personage Berlin krijgt eigen spin-off

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:24

De allerlaatste afleveringen van het allerlaatste seizoen van ‘La Casa de Papel’ verschijnen over twee dagen op Netflix. Ben je bang dat je het daarna de rest van je leven zonder de opvallende personages uit de serie moet doen? Hoeft niet. Er komt een spin-off van de show en die staat helemaal in het teken van Berlin.

Acteur Pedro Alonso heeft het karakter jarenlang gespeeld en zal hoogstwaarschijnlijk ook voor de spin-off die rol weer op zich nemen. “Het is een gedenkwaardig moment, want het is het einde van de ene cyclus en het begin van een andere”, aldus de ster, doelend op het slotstuk van ‘La Casa de Papel’ en de start van de nieuwe spin-off.

Waar het verhaal precies over zal gaan, is nog niet bekend. We vermoeden dat het zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook haast wel, aangezien Berlin vroeg in die serie overlijdt aan de gevolgen van kanker.

De spin-off staat gepland voor 2023.

Zien: gloednieuwe trailer 'And Just Like That'

Karen Luiken-01 december 2021 om 09:58

Fans van ‘Sex And The City’ krijgen een vervroegd kerstcadeautje. Ze worden door HBO Max getrakteerd op de gloednieuwe (en officiële) trailer van de revival van de hitshow ‘And Just Like That’.

Op de beelden zien we dat de hoofdpersonen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) nog steeds dikke vriendinnen zijn. Ze zijn een paar jaar ouder geworden, maar leiden nog steeds het luxe leventje dat ze in de originele serie ook al leefden. Mr. Big is weer in the picture, Charlotte is still happy met haar man Harry en ook Steve Brady is na al die tijd nog steeds van de partij.

Het trio zet hun dramatische en hectische leven in New York City dus voort, maar doen dat wel zonder Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. Wie nog wel een rol heeft is Willie Garson, die je misschien beter kent als Stanford Blatch. De acteur zal het resultaat alleen zelf nooit te zien krijgen. Hij overleed onlangs op 57-jarige leeftijd.

‘And Just Like That’ verschijnt op 9 december op HBO Max. De show bestaat uit tien afleveringen.

Ontdek meer