'The 100'-prequel serie officieel gecanceld

Nico De Greef-06 november 2021 om 16:13

'The 100'-fans die hoopten meer te zien van de boeiende wereld en personages van de serie in een potentiële spin-off, zijn eraan voor de moeite. Na twee jaar lang wikken en wegen of er al dan niet een prequel-serie zou komen, hebben The CW en Warner Bros. Television besloten om het project te cancelen. Dat meldt Deadline gebaseerd op informatie van ingewijden.

Een pilot-aflevering van de prequel, genaamd 'Anaconda', werd verwerkt in het laatste seizoen van The 100. De aflevering moest fans warm maken voor het idee van een prequel-serie die zich naar verluidt 97 jaar voor de gebeurtenissen uit de originele reeks zou afspelen.

De reeks zou onder meer het oorsprongsverhaal van de Grounders hebben laten zien en hoe de bevolking van de Aarde de ruimte in vluchtte voordat de planeet werd verwoest. Ook zouden er flashbacks getoond worden van het leven voor de apocalypse.

May we meet again

Ondanks dat de prequel-serie geen toekomst meer heeft bij The CW, betekent dat niet automatisch dat de reeks nooit het daglicht zal zien. Zo bestaat de mogelijkheid dat een andere zender of streamingdienst het project een kans wil geven. Series waarbij dit al eens eerder gebeurde zijn Lucifer en Manifest. Beide reeksen werden weer tot leven gewekt door Netflix nadat ze werden gecanceld op hun oorspronkelijke zenders. We houden onze vingers gekruist!

Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer