BREAKING: doden en gewonden tijdens optreden Travis Scott

Dieter Blarinckx-06 november 2021 om 12:21

De Amerikaanse stad Houston in Texas werd opgeschrikt door een tragisch voorval tijdens het Astroworld-festival. Tijdens een concert van rapper Travis Scott brak er paniek uit, waarbij zeker acht personen om het leven kwamen. Een 100-tal zijn gewond. Dat meldde de politie van Houston deze ochtend aan de pers.

Er was énorm veel volk aan het podium toen hoofdact Travis Scott het podium inpalmde. Verschillende toeschouwers geraakten in paniek en werden vertrappeld door de menigte. Scott zelf zou naar verluidt zijn show meerdere keren stilgelegd hebben om de veiligheid van het publiek te garanderen, maar hij kreeg de meute zelf niet in bedwang.

Gedurende de hele avond werden er meer dan 300 mensen behandeld voor hun verwondingen, 23 van hen werden overgebracht naar het ziekenhuis, 11 moesten gereanimeerd worden. Er vielen ook 8 dodelijke slachtoffers. Het ergste van al is dat er ook kinderen tussen de gewonden en slachtoffers zitten, waaronder een jongen van amper 10.

Op sociale media zijn er verschillende video’s te vinden over de massale drukte op het terrein. Check hieronder enkele beelden:

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer