Temptations Jimi geeft duidelijkheid: hebben hij en Donna seks gehad?

Karen Luiken-06 november 2021 om 05:48

Van alle uren aan beeldmateriaal die tijdens de opnames van ‘Temptation Island: Love or Leave’ worden verzameld, krijgen kijkers slechts een klein deel te zien. In de meest recente aflevering kwamen we erachter dat Donna en Jimi het héél gezellig hebben gehad. We hoorden pikante geluiden, waaruit we kunnen opmaken dat het niet bij een simpele knuffel is gebleven. Maar wat is er precies gebeurd? Jimi geeft duidelijkheid.

In een aflevering van ‘Temptation Island Viewing Party’ vertelt Jimi een aantal spicy details over zijn klik met Donna. Zo zegt hij dat er tijdens hun dreamdate meer is gebeurd dan kijkers konden zien. “We hebben samen gedoucht”, aldus de verleider. “Van het één kwam het ander, we hebben seks gehad.”

Maar daar blijft het niet bij, want er schijnt nóg een intiem moment te zijn geweest dat niet op beeld werd vastgelegd. Jimi en Donna zwommen samen in de zee, ver genoeg om niet in de buurt te hoeven zijn van de camera’s. Microfoontjes droegen ze niet bij zich. “We hebben toen duidelijk gezegd dat we elkaar wel zagen zitten en dat we wilden ontdekken wat er misschien van kon komen.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer