Temptations Jimi geeft duidelijkheid: hebben hij en Donna seks gehad?

Karen Luiken-06 november 2021 om 05:48

Van alle uren aan beeldmateriaal die tijdens de opnames van ‘Temptation Island: Love or Leave’ worden verzameld, krijgen kijkers slechts een klein deel te zien. In de meest recente aflevering kwamen we erachter dat Donna en Jimi het héél gezellig hebben gehad. We hoorden pikante geluiden, waaruit we kunnen opmaken dat het niet bij een simpele knuffel is gebleven. Maar wat is er precies gebeurd? Jimi geeft duidelijkheid.

In een aflevering van ‘Temptation Island Viewing Party’ vertelt Jimi een aantal spicy details over zijn klik met Donna. Zo zegt hij dat er tijdens hun dreamdate meer is gebeurd dan kijkers konden zien. “We hebben samen gedoucht”, aldus de verleider. “Van het één kwam het ander, we hebben seks gehad.”

Maar daar blijft het niet bij, want er schijnt nóg een intiem moment te zijn geweest dat niet op beeld werd vastgelegd. Jimi en Donna zwommen samen in de zee, ver genoeg om niet in de buurt te hoeven zijn van de camera’s. Microfoontjes droegen ze niet bij zich. “We hebben toen duidelijk gezegd dat we elkaar wel zagen zitten en dat we wilden ontdekken wat er misschien van kon komen.”

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Ontdek meer