Lil Kleine lichtgewond geraakt bij overval

Karen Luiken-06 november 2021 om 05:45

Het gaat naar omstandigheden goed met Lil Kleine, die donderdagavond het slachtoffer werd van een gewapende overval. Hij is lichtgewond geraakt, maar maakt het verder prima. Dat meldt RTL Boulevard.

De overval vond donderdag net voor middernacht plaats in Rotterdam. Lil Kleine was daar voor een releaseparty van Jack Shirak en werd toen hij het evenement verliet, opgewacht door meerdere mensen. Eén van hen hield Lil Kleine onder schot en sloeg hem met een pistool op zijn hoofd. Daarna werd zijn peperdure horloge van zijn pols gerukt.

Na de overval liep Lil Kleine met een bebloed gezicht terug naar de feestlocatie. “Hij is lichtgewond geraakt, maar maakt het naar omstandigheden goed”, zegt een woordvoerder van zijn platenmaatschappij Top Notch volgens RTL Boulevard. Nathan Moszkowicz, de manager van de artiest, heeft ook gereageerd en zegt: "Er wordt op dit moment onderzoek gedaan en wij wachten het resultaat daarvan af. Los van wat kleerscheuren maakt Jorik het goed."

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer