Horrorfilm 'The Night House' nu op Disney+

Dieter Blarinckx-05 november 2021 om 08:44

Goed nieuws voor de horrorfans onder jullie want er is een nieuwe horrorfilm die je vanaf nu kan streamen op Disney+! 'The Night House', van de regisseur van het angstaanjagende 'The Ritual', is nu beschikbaar via de streamingdienst.

Het verhaal van 'The Night Hous' draait rond Beth (Rebecca Hall), die alleen achterblijft in het huis aan het meer dat haar man voor haar bouwde. Beth doet haar best om alles te verwerken, maar lijdt aan erge nachtmerries. Ze heeft verontrustende visioenen van een geestachtige aanwezigheid in het huis die haar roept en benadert. Tegen het advies van haar vrienden in, begint ze te snuffelen in de bezittingen van haar man, op zoek naar antwoorden. Echter, wat ze vindt zijn geheimen die zowel vreemd als verontrustend zijn - een mysterie dat ze absoluut wilt ontrafelen.

'The Night House' is nu te streamen via Disney+, als je durft...

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Ontdek meer