Horrorfilm 'The Night House' nu op Disney+

Dieter Blarinckx-05 november 2021 om 08:44

Goed nieuws voor de horrorfans onder jullie want er is een nieuwe horrorfilm die je vanaf nu kan streamen op Disney+! 'The Night House', van de regisseur van het angstaanjagende 'The Ritual', is nu beschikbaar via de streamingdienst.

Het verhaal van 'The Night Hous' draait rond Beth (Rebecca Hall), die alleen achterblijft in het huis aan het meer dat haar man voor haar bouwde. Beth doet haar best om alles te verwerken, maar lijdt aan erge nachtmerries. Ze heeft verontrustende visioenen van een geestachtige aanwezigheid in het huis die haar roept en benadert. Tegen het advies van haar vrienden in, begint ze te snuffelen in de bezittingen van haar man, op zoek naar antwoorden. Echter, wat ze vindt zijn geheimen die zowel vreemd als verontrustend zijn - een mysterie dat ze absoluut wilt ontrafelen.

'The Night House' is nu te streamen via Disney+, als je durft...

‘Hawkeye’ nu te streamen via Disney+

Dieter Blarinckx-26 november 2021 om 07:22

Wie tegenwoordig Disney+ zegt, denkt automatisch aan de exclusieve series van het Marvel Cinematic Universe zoals ‘Wandavision’ en ‘Loki’. En nu is de nieuwste serie, ‘Hawkeye’, te streamen!

Sinds gisteren staan de eerste twee afleveringen van Marvels nieuwste original serie ‘Hawkeye’ online. En blijkbaar zijn ze een echt schot in de roos (pun intended)!

Het verhaal draait rond de bijzondere vriendschap tussen Kate (rol van Hailee Steinfeld) en Clint Barton aka Hawkeye (rol van Jeremey Renner). In totaal komen er zo’n zes afleveringen online, waarvan de eerste twee dus nu reeds te streamen zijn.

‘Hawkeye’ staat nu op Disney+!

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Ontdek meer