Klaasje heeft eerste opdracht binnen!

Dieter Blarinckx-05 november 2021 om 08:41

Ex-K3’tje Klaasje Meijer heeft via Instagram laten weten dat ze haar eerste projectje binnen heeft na haar afscheid van Hanne en Marthe afgelopen weekend. Ze zal binnenkort namelijk te zien zijn in het Nederlandse programma ‘The Big Balance’.

“Let’s go! Al enkele maanden zijn wij in het diepste geheim aan het trainen voor een zeer spannende uitdaging: ‘The Big Balance’”, schrijft ze bij de post.

In het programma zal ze samen met vijf andere kandidaten moeten highlinen, balanceren op een meterslang en dun koord.

Klaasje krijgt vier maanden de tijd om de ganse techniek onder de knie te krijgen. ‘The Big Balance’ zal bestaan uit drie afleveringen.

Wie benieuwd is naar Klaasje’s kunsten, kan vanaf december meekijken op SBS6!

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer