Klaasje heeft eerste opdracht binnen!

Dieter Blarinckx-05 november 2021 om 08:41

Ex-K3’tje Klaasje Meijer heeft via Instagram laten weten dat ze haar eerste projectje binnen heeft na haar afscheid van Hanne en Marthe afgelopen weekend. Ze zal binnenkort namelijk te zien zijn in het Nederlandse programma ‘The Big Balance’.

“Let’s go! Al enkele maanden zijn wij in het diepste geheim aan het trainen voor een zeer spannende uitdaging: ‘The Big Balance’”, schrijft ze bij de post.

In het programma zal ze samen met vijf andere kandidaten moeten highlinen, balanceren op een meterslang en dun koord.

Klaasje krijgt vier maanden de tijd om de ganse techniek onder de knie te krijgen. ‘The Big Balance’ zal bestaan uit drie afleveringen.

Wie benieuwd is naar Klaasje’s kunsten, kan vanaf december meekijken op SBS6!

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer