Lil Kleine met pistool geslagen en beroofd van horloge

Karen Luiken-05 november 2021 om 08:08

Lil Kleine is gisterenavond op een gewelddadige manier beroofd van zijn peperdure horloge. Hij werd na een feestje opgewacht door meerdere personen en is met een pistool op zijn hoofd geslagen. Dat meldt RTL Boulevard.

Het gebeurde in Rotterdam, waar Lil Kleine was voor een releaseparty van dj Jack Shirak. Toen de rapper rond half twaalf het feestje verliet, stonden drie mensen hem buiten op te wachten. Eén van hen hield Lil Kleine onder schot en sloeg hem met een pistool op zijn hoofd. Daarna werd zijn horloge van zijn pols gerukt.

De politie kwam ter plaatse en ving de rapper op. Er wordt een onderzoek opgestart. Het is niet duidelijk hoe het nu met Jorik, zoals de artiest echt heet, gaat.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer