Lil Kleine met pistool geslagen en beroofd van horloge

Karen Luiken-05 november 2021 om 08:08

Lil Kleine is gisterenavond op een gewelddadige manier beroofd van zijn peperdure horloge. Hij werd na een feestje opgewacht door meerdere personen en is met een pistool op zijn hoofd geslagen. Dat meldt RTL Boulevard.

Het gebeurde in Rotterdam, waar Lil Kleine was voor een releaseparty van dj Jack Shirak. Toen de rapper rond half twaalf het feestje verliet, stonden drie mensen hem buiten op te wachten. Eén van hen hield Lil Kleine onder schot en sloeg hem met een pistool op zijn hoofd. Daarna werd zijn horloge van zijn pols gerukt.

De politie kwam ter plaatse en ving de rapper op. Er wordt een onderzoek opgestart. Het is niet duidelijk hoe het nu met Jorik, zoals de artiest echt heet, gaat.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer