Kerstfilm 'Love Hard' staat vanaf nu op Netflix!

Karen Luiken-05 november 2021 om 07:44

De feestdagen kunnen wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen. Hoewel het nog vijftig dagen duurt voordat ze aanbreken, worden we nu vast in de kerstsferen gebracht door een nieuwe aanwinst van Netflix. De streamingsdienst heeft het aanbod vandaag uitgebreid met ‘Love Hard’, een kerstfilm met ‘The Vampire Diaries’-actrice Nina Dobrev in de hoofdrol.

‘Love Hard’ gaat over Natalie, iemand die ontzettend ongelukkig in de liefde, maar via een dating-app in contact komt met Josh. Hoewel hij alles heeft wat ze nodig heeft, is er één groot nadeel: hij woont aan de andere kant van het land. Als Natalie hem tijdens een vakantie wil verrassen, komt ze erachter dat Josh niet helemaal eerlijk is geweest. Een typisch gevalletje catfish.

Veel kijkplezier!

Bevestigd: Scar uit ‘The Lion King’ was homo

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 08:06

Jeremy Irons, de acteur die in 1994 de stem van Scar insprak voor de animatiefilm ‘The Lion King’, heeft in een interview met Qeerty bevestigd wat fans al jarenlang doorhadden: personage Scar was wel degelijk homo.

“Toen ik Scar insprak, kwam het nooit in mij op dat hij mogelijk gay zou zijn. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet.”

Disney zelf heeft die roddel nooit bevestigd en heeft nu ook nog niet gereageerd op het interview van Irons.

Wat denk jij?

Kerstcadeautje: 'The Notebook' komt naar Netflix

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:19

November en december zijn geweldige maanden voor Netflix-gebruikers. In die periode dropt de streamingsdienst behoorlijk wat nieuwe kerstfilms. Dat komt goed uit, want met dit grijze weer doen we niets liever dan filmmarathons houden. Een activiteit die zeer binnenkort overigens een stuk leuker wordt dankzij de komst van een klassieker. Netflix voegt ‘The Notebook’ (opnieuw) toe aan het aanbod!

In ‘The Notebook’ wordt de 17-jarige Allie Hamilton gevolgd. Ze brengt haar zomer door in Seabrook en komt daar in contact met de charmante Noah Calhoun. Terwijl hij op slag verliefd wordt op haar, moet zij in eerste instantie niets van hem hebben. Maar hoe meer moeite hij voor haar doet, hoe meer ze voor hem begint te vallen. Samen beleven ze een zomer vol passie, liefde en hartstocht. En dat neemt de nodige problemen met zich mee.

Weet jij al lang hoe dit verhaal afloopt? Ja, waarschijnlijk wel. Maakt dat het minder leuk? Zeker niet! ‘The Notebook’ verschijnt op 1 december op Netflix.

Ontdek meer