Quentin reageert op breuk met Channah

Karen Luiken-05 november 2021 om 07:32

Het is echt over en uit tussen Quentin en Channah. Dat nieuws werd vorige week al naar buiten gebracht door Channah, maar is nu ook nog eens dubbel bevestigd door Quentin. Hij laat via Instagram van zich horen.

Het koppel was een paar jaar samen en kreeg twee kinderen. Ze hebben mooie tijden gehad, maar toch is hun relatie zeker niet altijd over rozen gegaan. Een paar weken geleden verhuisden ze samen met hun zoon en dochter naar Curaçao om daar hun wilde toekomstplannen waar te maken. Maar of daar nog iets van terechtkomt, is nog maar de vraag. De twee zijn sinds een eerder incident, waarbij Channah haar vriend ‘opzettelijk’ zou hebben aangereden omdat ze dacht dat Quentin met een andere vrouw was, uit elkaar.

“Ik wil toch nog even wat kwijt over de hele situatie want er wordt van alles gespeculeerd”, schrijft Quentin nu. “Ja, de relatie tussen mij en Chan is helaas tot een einde gekomen, maar dat neemt niet weg dat ik nog zielsveel van haar hou. We hebben twee hele mooie kindjes samen en heel wat mooie jaartjes samen mogen doorbrengen.”

Er is zo te zien geen sprake van ruzie. “Ondanks alle drama die jullie zien, hebben wij ook gewoon een privéleven waar we samen communiceren over alles, en gewoon ‘normaal’ met elkaar kunnen praten… Waar deze hele situatie ons brengt? Ik heb geen idee, maar we zullen altijd een team blijven voor de kiddos. Channah ondanks alles, you know i love you.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer