EOTB-sterren Jørney en Odim toch uit elkaar

Karen Luiken-05 november 2021 om 07:18

Trouble in paradise bij ‘Ex On The Beach’-sterren Jørney en Odim. De lovebirds, die over een paar weken samen een kindje verwachten, hebben een punt achter hun relatie gezet. Alweer.

Het is inmiddels de zoveelste breuk in de relatie tussen Jørney en Odim. De twee leerden elkaar kennen in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en kwamen er na de opnames van dat programma al snel achter dat ze samen een baby zouden krijgen. Over vijf weken wordt de kleine verwacht, en in de maandenlange zwangerschap van Jørney zijn de mama en papa to be al meerdere keren uit elkaar gegaan. En vervolgens weer terug bij elkaar gekomen.

Het lijkt erop dat van dat laatste nu geen sprake meer zal zijn. Jørney schrijft op Instagram dat Odim een grote fout heeft gemaakt. “Hij is vreemdgegaan, dus het is over en uit tussen ons. Verder wens ik hem het allerbeste en ga ik er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling over vijf weken.”

Odim ontkent iets met een ander te hebben gedaan.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer