Marvel-film 'Eternals' verbannen in deze landen

Karen Luiken-05 november 2021 om 07:10

Het nieuwe Marvel-pareltje ‘Eternals’ zal niet in de bioscopen verschijnen in de landen Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar. De reden heeft volgens The Hollywood Reporter alles te maken met een zoenscène tussen twee mannelijke karakters.

In één van de scènes uit ‘Eternals’ delen superheld Phastos, het eerste homopersonage van Marvel, en zijn echtgenoot Ben een gepassioneerde kus. Omdat homoseksualiteit in landen als Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar nog steeds officieel illegaal is, worden films met LGBTQ-personages vaak uit de release gehaald.

De film gaat over de Eternals, een onsterfelijk buitenaards ras gecreëerd door de Celestials dat in het geheim meer dan 7000 jaar op aarde heeft geleefd, die door een onverwachte tragedie na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’ met elkaar herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Angelina Jolie, Selma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Barry Keoghan en Gemma Chan.

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer