Ed Sheeran treedt op tijdens MTV EMA'S

Karen Luiken-04 november 2021 om 15:15

De line-up van artiesten die optreden tijdens de MTV EMA’s wordt steeds completer. Vandaag is aangekondigd dat Ed Sheeran één van de velen is die het publiek zal gaan voorzien van muziek.

Het is de derde keer dat Ed Sheeran op het podium van de MTV EMA’s staat voor een optreden. In 2014 trad hij op in Glasgow, een jaartje later in Milaan. Afgelopen anderhalf jaar was hij vanwege privéredenen – hij stichtte een gezinnetje – van de radar, maar inmiddels is de zanger weer helemaal terug in de spotlight. Vorige week bracht hij nog zijn vierde studioalbum uit.

De kans dat de Britse ster er dit jaar zelf met een award vandoor gaat, is groot. Hij is maar liefst vijf keer genomineerd, waaronder voor ‘Beste artiest’ en ‘Beste pop’. Zijn grote vriend Justin Bieber is koploper met maar liefst acht nominaties. Daarna volgen Doja Cat en Lil Nas X met ieder zes nominaties.

Het wereldwijde muziekfeest wordt op zondag 14 november live uitgezonden op MTV. Naast Ed Sheeran treden ook Imagine Dragons, Yungblud, Griff en Girl in Red op.

(Foto: Dan Martensen)

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer