Opnames tweede seizoen 'Bridgerton' afgerond

Karen Luiken-04 november 2021 om 08:16

De komst van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ is nog nooit zo dichtbij geweest. De opnames voor de nieuwe afleveringen zitten erop en dat betekent dat het aftellen kan beginnen!

Het fantastische nieuws wordt gedeeld door Nicola Coughlan, die Penelope Featherington (en dus Lady Whistledown) speelt in de serie. Ze tweet een setfoto met daarbij de mededeling dat de opnames achter de rug zijn. “Ik kan niet wachten tot ik dit seizoen van ‘Bridgerton’ met jullie kan delen. Ik ben zo trots en enthousiast. Zie jullie in 2022!”

Ergens volgend jaar wordt het nieuwe seizoen dus verwacht. Hoewel er nog geen precieze data zijn genoemd, zal het hoogstwaarschijnlijk begin 2022 worden. Althans, dat hopen we. We kunnen namelijk niet wachten tot we zien wat er met Anthony gaat gebeuren. Hij staat dit keer centraal in het verhaal en zal in de nieuwe afleveringen op zoek gaan naar liefde. ‘Sex Education’-ster Simone Ashley kruipt in de huid van Kate, een van zijn love interests.

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ ging in het voorjaar van 2021 in productie, maar de opnames werden in juli stopgezet wegens een corona-uitbraak op de set. In augustus werden de opnames hervat.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer