Joe Exotic heeft kanker en wil vrijlating

Karen Luiken-04 november 2021 om 07:58

Het gaat niet de goede kant op bij Joe Exotic. De ‘Tiger King’-ster zegt in een brief op Instagram dat hij kampt met een agressieve vorm van prostaatkanker en smeekt om vrijlating.

Joe Exotic, wiens echte naam Joe Maldonado-Passage is, zit momenteel een celstraf van 22 jaar uit voor dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin. Toch hoopt hij de gevangenismuren binnenkort te kunnen verlaten. “Ik moet jullie helaas vertellen dat de artsen me vandaag hebben gebeld om me te vertellen dat ik een agressieve vorm van prostaatkanker heb. Ik wacht nog steeds op meer testuitslagen”, zo klinkt het.

“Ik wil niemands medelijden en ik weet zeker dat Carole nu een feestje aan het vieren is”, vervolgt Joe. “Wat ik nodig heb is jullie stem voor vrijlating. Ze hebben bewijs dat ik dit niet heb gedaan. Er is geen reden waarom de openbaar aanklager dit nog langer moet uitstellen. Ik wil naar huis, zodat ik behandeld kan worden en nog kan genieten van de tijd die mij gegund is.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer