Gal Gadot gecast als koningin in Disney's 'Snow White'?

Dieter Blarinckx-04 november 2021 om 07:42

Actrice Gal Gadot, vooral bekend als Wonder Woman, zou in onderhandeling zijn met Disney om de rol van Evil Queen (Boze Koningin) te spelen in de opkomende film 'Snow White'. Dat meldt het vooraanstaande The Hollywood Reporter.

Disney maakte vorig jaar al bekend dat ze plannen hadden om een live-action remake te maken van het sprookje waar het voor Disney allemaal mee begon: 'Sneeuwwitje'. Eerder dit jaar werd Rachel Zegler al gecast in de hoofdrol, maar voor de rest hield Disney de lippen stijf, tot nu...

Een insider beweert nu immers dat niemand minder dan Gal Gadot in onderhandeling zou zijn om de rol van koningin te spelen. Maar let wel: dit werd nog niet 100% bevestigd door Disney of de actrice.

De productie van Disney's 'Snow White' zou begin volgend jaar starten.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Ontdek meer