Disney komt met spin-off 'Luca' op Disney+

Dieter Blarinckx-04 november 2021 om 07:28

Hoewel de winter nu écht voor de deur staat, neemt Disney je binnenkort terug mee naar de Italiaanse zomerzon met de spin-off 'Ciao Alberto'. De nieuwe Disney+ Original kortfilm is een spin-off van de succesvolle en hartverwarmende animatiefilm 'Luca', die afgelopen zomer dropte op de streamingdienst.

In 'Ciao Alberto' volgen we de avonturen van Alberto in Portorosso nadat Luca (zijn beste vriend) naar de grote stad vertrokken is. Alberto verblijft bij de kolossale Massimo en beleeft het ene avontuur na het andere.

'Ciao Alberto' zal vanaf 12 november te streamen zijn via Disney+. Check de trailer en poster hieronder:

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer