EOTB-ster Sem onder het mes voor nieuwe neus

Karen Luiken-03 november 2021 om 17:32

Sem de Coninck heeft een bezoekje gebracht aan Turkije. Niet voor de lekkere cocktails of het mooie weer, maar voor een cosmetische ingreep. De 'Ex On The Beach: Double Dutch'-ster heeft een nieuwe neus.

Hoewel Sem ontzettend blij is met haar transformatie, klinkt er ook kritiek. Voor mensen die iets over haar keuze te zeggen hebben, heeft de realityster een duidelijke boodschap: "Ik heb dit gedaan omdat ik dit graag wilde en onzeker was over mijn neus. Ik heb dit niet gedaan omdat anderen mijn neus wel mooi vonden. Ik doe dit voor mezelf en alleen voor mezelf."

Sem rekent af met alle haters en vindt dat iedereen die iets aan zichzelf laat doen, in zijn of haar waarde moeten worden gelaten. "Diegene heeft daar een eigen reden voor. Ik vind het lief dat jullie zeggen dat het niet nodig was, maar ik vond van wel."

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer