Hartverwarmend: de nieuwe kerstspot van Disney

Dieter Blarinckx-03 november 2021 om 08:32

Naar jaarlijkse gewoonte dropte Disney zopas hun allernieuwste kerstspot. Ieder jaar maken ze een speciale en hartverwarmende spot voor de gezellige feestdagen. En ook dit jaar krijgen we het even warm door deze magische spot.

“Er zijn nieuwe magische herinneringen om te creëren ✨ Ontdek hoe je favoriete Disney-personages de magie delen om een ​​gezin te helpen samen nieuwe herinneringen te maken”, staat er te lezen bij de spot op Instagram.

Het verhaal draait rond een stiefvader die alles op alles zet om nieuwe en magische herinneringen te creëren met zijn nieuwe gezin.

Hartverwarmend!

Check de spot hieronder:

Britse prinses Kate heeft kanker

Karen Luiken-23 maart 2024 om 08:01

De Britse prinses Catherine heeft vrijdag een videobericht met een schokkende boodschap gedeeld. De vrouw van prins William lijdt aan kanker, vertelt ze. Ze ondergaat momenteel chemotherapie.

“Het was een schok en William en ik hebben er alles aan gedaan om dit in de privésfeer te verwerken vanwege ons jonge gezin”, aldus Kate in de video.

De prinses lag onlangs een tijdje in het ziekenhuis voor een operatie. Hoewel in eerste instantie werd gedeeld dat de operatie niets met kanker te maken had, komt Kate daar nu op terug. “In januari ben ik aan mijn buik geopereerd in Londen. Het leek er toen op dat ik geen kanker had. De operatie was succesvol, maar daarna bleek uit tests dat ik toch kanker had. De artsen adviseerden daarom preventieve chemotherapie. Ik zit nu in de eerste fase daarvan.”

Terwijl Kate de strijd tegen de ziekte aangaat, vraagt ze om tijd, ruimte en privacy. “Het zijn erg zware maanden geweest voor de hele familie.”

Nieuwe trailer 'Inside Out 2' gelost

Karen Luiken-22 maart 2024 om 11:18

Met veel plezier en enthousiasme naar de eerste ‘Inside Out’ gekeken? Maak je dan nu klaar voor het vervolg! Disney heeft vandaag een trailer van de film gedeeld die vanaf 19 juni in de bioscoop te zien zal zijn.

‘Inside Out 2’ verwelkomt een aantal nieuwe emoties in het hoofd van tiener Riley. Naast Plezier, Woede, Verdriet, Angst, en Afkeer komen nu ook Onzekerheid, Jaloezie, Ennui en Verlegenheid om de hoek kijken terwijl Riley op het punt staat om naar de middelbare school te gaan.

De stemmenkast bestaat onder anderen uit Amy Poehler, Lewis Black, Phyllis Smith, Tony hale, Liza Lapira, Maya Hawke, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Lilimar, Diane Lane en Kyle Maclachlan.

Ontdek meer