Kristen Stewart gaat trouwen

Karen Luiken-03 november 2021 om 06:57

Kristen Stewart is verloofd! De ‘Twilight’-actrice is van plan binnenkort het jawoord te geven aan haar grote liefde Dylan Meyer. Dat heeft ze verklapt in een interview met Howard Stern.

Dylan is volgens Kristen degene die op één knie is gegaan voor het aanzoek. “We gaan trouwen, we gaan het doen”, aldus de actrice. “Ik wilde ten huwelijk gevraagd worden en ik denk dat ik heel duidelijk heb gemaakt wat ik precies in gedachte had. Ze heeft het voor elkaar gekregen. Het gaat gebeuren.”

Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de twee precies in het huwelijksbootje zullen stappen, weet Kristen wel al hoe haar grote dag eruit mag komen te zien. “Ik wil het thuis doen. Ik wil in Los Angeles zijn zodat iedereen kan komen, en ik wil dat het normaal wordt. We gaan niet iemand door het gangpad laten lopen. We gaan gewoon staan en doen onze geloftes.”

Het koppel ontmoette elkaar acht jaar geleden al, maar kreeg pas zes jaar later een relatie. Ze zijn nu twee jaar samen.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer