Kristen Stewart gaat trouwen

Karen Luiken-03 november 2021 om 06:57

Kristen Stewart is verloofd! De ‘Twilight’-actrice is van plan binnenkort het jawoord te geven aan haar grote liefde Dylan Meyer. Dat heeft ze verklapt in een interview met Howard Stern.

Dylan is volgens Kristen degene die op één knie is gegaan voor het aanzoek. “We gaan trouwen, we gaan het doen”, aldus de actrice. “Ik wilde ten huwelijk gevraagd worden en ik denk dat ik heel duidelijk heb gemaakt wat ik precies in gedachte had. Ze heeft het voor elkaar gekregen. Het gaat gebeuren.”

Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de twee precies in het huwelijksbootje zullen stappen, weet Kristen wel al hoe haar grote dag eruit mag komen te zien. “Ik wil het thuis doen. Ik wil in Los Angeles zijn zodat iedereen kan komen, en ik wil dat het normaal wordt. We gaan niet iemand door het gangpad laten lopen. We gaan gewoon staan en doen onze geloftes.”

Het koppel ontmoette elkaar acht jaar geleden al, maar kreeg pas zes jaar later een relatie. Ze zijn nu twee jaar samen.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer