Deze pareltjes verschijnen in augustus op Disney+

Karen Luiken-29 juli 2021 om 06:37

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in augustus zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Walking Dead - seizoen 11 (23 augustus)

De mensen in Alexandria proberen de stad wanhopig te herstellen en gaan op zoek naar eten voor het toenemende aantal inwoners – veel van hen zijn gevlucht na de val van the Kingdom en het afbranden van de Hilltop-kolonie. En ook Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens, zoeken hier hun toevlucht. Er wonen nu meer mensen in Alexandria dan het kan voeden en beschermen. De situatie is zwaarder dan ooit. Binnen de verwoeste muren laaien de spanningen over het verleden hoog op en wordt zelfbehoud een prioriteit.

Vacation Friends (28 augustus)

In deze rauwe en onstuimige komedie raken Marcus en Emily (Lil Rel Howery, Yvonne Orji) bevriend met de wilde, sensatiezoekende feestgangers Ron en Kyla (John Cena, Meredith Hagner) in een resort in Mexico. Het doorgaans nuchtere koppel leeft in het moment en laat zich gaan om een week lang ongeremd plezier en losbandigheid te beleven met hun nieuwe "vakantievrienden". Maanden na hun wilde uitspatting zijn Marcus en Emily geschokt wanneer Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen, chaos veroorzaken en bewijzen dat wat op vakantie gebeurt, niet noodzakelijk op vakantie blijft.

Only Murders in the Building - 31 augustus

Steve Martin, Dan Fogelman en John Hoffman creëren samen een komisch moordmysterie. Only Murders In The Building volgt drie onbekenden (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor criminele zaken en plots zelf bij een zaak betrokken raken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op om alles vast te leggen en ontdekken heel wat complexe, jarenoude geheimen. En wellicht zijn de leugens die ze elkaar vertellen zo mogelijk nog gevaarlijker. Al snel beseft het trio dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

Black-ish, seizoen 7 - 18 augustus

Dre is vastberaden om zijn gezin in contact brengen met hun culturele identiteit en in deze serie krijgen we een grappige en gedurfde blik in hun leven. We zien verschillende actuele onderwerpen vanuit het perspectief van het gezin Johnson, zoals de pandemie, de verkiezingen, institutioneel racisme en de protesten voor sociale gerechtigheid en gelijkheid.

Titanic - 13 augustus

We zien de levens van de passagiers op het gedoemde luxeschip de Titanic voor de ramp en terwijl het schip langzaam naar de bodem van de Atlantische Oceaan zinkt.

Cruella - 27 augustus

Emma Stone (La La Land) schittert in Disney's Cruella, een live-action film over het rebelse begin van een van de beroemdste – en meest modieuze – schurken uit de cinema: de legendarische Cruella de Vil. De film speelt zich af in het Londen van de jaren zeventig, het hoogtepunt van de punkrockrevolutie. We volgen de jonge oplichtster, Estella (Emma Stone), een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om naam te maken met haar creaties. Ze raakt bevriend met twee jonge dieven die haar voorliefde voor kattenkwaad op prijs stellen. Samen slagen ze erin om een leven op te bouwen in de straten van Londen. Op een dag trekt Estella's modetalent de aandacht van Barones von Hellman (Emma Thompson), een verwoestend chique en angstaanjagend elegante mode-legende. Hun ontmoeting zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die Estella dwingen om haar slechte kant te omarmen. Zo verandert ze in de onstuimige, modieuze, op wraak beluste Cruella.

Marvel's What If...? - 11 augustus

What If…? draait de rollen om en geeft belangrijke gebeurtenissen uit de MCU-films een nieuwe twist. Deze allereerste animatiereeks van Marvel Studios zoomt in op verschillende helden uit het Marvel Cinematic Universe, met stemmen van heel wat gekende sterren die opnieuw in hun rol duiken. De serie wordt geregisseerd door Bryan Andrews en Ashley Bradley is hoofdschrijver.

Diary of a Future President, seizoen 2 - 18 augustus

Seizoen twee van Diary of a Future President kijkt mee hoe de Cubaans-Amerikaanse, toekomstige wereldleider Elena Cañero-Reed het eerste middelbaar overleeft. Deze coming-of-age-serie en familiekomedie vertelt aan de hand van Elena’s dagboek hoe zij zich door haar middelbare schooltijd worstelt met al zijn ups en downs en hoe ze haar haar eerste stappen zet op het pad om de toekomstige president van de VS te worden.

Growing up Animal - 18 augustus

De intieme en bijzondere avonturen van babydieren; van de veilige omgeving van de baarmoeder tot de onzekerheden rond geboorte hun de eerste voorzichtige stapjes. Iedere aflevering toont de onvoorstelbare transformatie van steeds een ander iconisch dier, vol verwondering en emotie. 'Growing up animal' vertelt het magische verhaal van het instinct van moeders om groot te brengen en de drang van hun kleintjes om te overleven.

Rapunzel voor altijd - 27 augustus

Het koninkrijk is in feeststemming als iedereen zich verzamelt voor het koninklijk huwelijk van Rapunzel en Flynn. Wanneer Pascal en Max de gouden ringen verliezen, begint een uitzinnige zoektocht.

En verder...

 • Rel: seizoen 1 – 4 augustus
 • Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D.: seizoen 7 – 4 augustus
 • Short Circuit: seizoen 2 – 4 augustus
 • When Sharks Attack: seizoen 1 – 4 augustus
 • Black Widow (1987) – 6 augustus
 • Besos Al Aire – 11 augustus
 • A Wilderness of Error – 11 augustus
 • When in Rome – 13 augustus
 • Kingdom of Heaven – 13 augustus
 • Murder on the Orient Express – 13 augustus
 • Walk the Line – 20 augustus
 • Confessions of a Shopaholic – 20 augustus
 • Miraculous World: Shanghai, De Legende van Ladydragon – 20 augustus
 • Homies – 20 augustus
 • Tolkien – 25 augustus
 • McCartney 3,2,1 – 25 augustus
 • Disney Gallery: The Mandalorian – 25 augustus
 • Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir: seizoen 3 – 25 augustus
 • Onder het Hart – 27 augustus
 • Cesar Milan: The Real Story – 27 augustus

Netflix dropt nieuwe trailer van 'Wednesday'

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 17:31

Al een tijdje geleden maakte Netflix bekend dat er een serie in de maak was rond één van de populairste en engste tv-families ooit, de Addams familie! En van die nieuwe serie, die de titel 'Wednesday' krijgt, is er zopas een gloednieuwe trailer gedropt!

De serie werd volledig geschreven door de legendarische Tim Burton en focust, hoe kan het ook anders, op personage Wednesday. Jenna Ortega zie je in de hoofdrol, naast Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie en Christina Ricci.

Het is een bovennatuurlijk mysterie dat de jaren van Wednesday Addams als leerling op de Nevermore Academy in kaart brengt.

De serie zal dit najaar nog te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe trailer hier:

'Eragon'-schrijver bevestigt geruchten over liveactionserie

Nico De Greef-17 augustus 2022 om 16:38

Nadat Variety vorige maand een gerucht deelde dat Disney samen met fantasyschrijver Christopher Paolini aan een 'Eragon' liveactionserie zou werken voor streamingdienst Disney+, heeft de auteur van de boekenreeks het nieuws nu ook officieel bevestigd op sociale media.

In een open brief gericht naar fans schreef de 38-jarige auteur het volgende:

"Zoals je misschien wel hebt gezien, heeft er onlangs een ongeplande aankondiging plaatsgevonden. Het klopt dat er een Eragon-televisieserie in ontwikkeling is bij Disney+ waar ik ben bij betrokken als co-writer en producer. En ik ben enorm enthousiast voor wat de toekomst in petto heeft.

Hoewel het nog te vroeg is voor meer details, kan ik wel zeggen dat ik erg blij ben met het team waarmee ik samenwerk om dit project te realiseren. Dit zijn slimme, gepassioneerde mensen en ik kijk ernaar uit om met hen de best mogelijke tv-bewerking van Eragon/The Inheritance Cycle te maken. Ik kan je niet vertellen hoeveel gesprekken, vergaderingen en berichten er nodig waren om dit punt te bereiken.

Dit alles zou echter niet mogelijk zijn geweest door iedereen die de boeken heeft gelezen, de vele online petities heeft gesteund en door de jaren heeft deelgenomen aan deze fandom. Enorm bedankt daarvoor!"

Vierdelige boekenreeks

'The Inheritance Cycle' is een 4-delige boekenreeks van schrijver Christopher Paolini. Het eerste boek Eragon werd door Paolini zelf gepubliceerd in 2003. Drie vervolgdelen: Eldest, Brisingr en Inheritence werden uitgebracht in respectievelijk 2005, 2008 en 2011.

Wanneer de liveactionserie, met uitvoerend producent Bert Salke en 20th Television aan verbonden, te streamen moet zijn op Disney+, is nog onduidelijk.

Ontdek meer