Je herkent 'Emily in Paris'-ster niet terug met korte coupe

Karen Luiken-03 november 2021 om 06:00

Lily Collins is een drastische transformatie ondergaan. De actrice, die we natuurlijk voornamelijk kennen uit ‘Emily in Paris’, heeft een compleet nieuw uiterlijk.

Het is dat we weten dat Lily op deze foto staat, maar anders hadden we niet kunnen raden dat zij het was. Ze heeft haar bruine manen speciaal voor een shoot van ELLE ingewisseld voor een korte, blonde coupe.

In het tijdschrift zijn verschillende kiekjes van de actrice te zien. Maar er is ook meer, want Lily vertelt uitgebreid over de serie die haar zoveel naamsbekendheid gaf. Zo heeft ze het onder meer over de flinke lading kritiek die het eerste seizoen kreeg, en dan met name over de veranderingen die ze door al het commentaar door gaat voeren in het tweede seizoen.

"Ik wilde dat diversiteit en inclusiviteit voor en achter de camera iets zou zijn waar we ons op zouden focussen", vertelt Lily. "Met nieuwe mensen en nieuwe verhaallijnen voor verschillende personages.”

Binnenkort krijgen we er meer over te weten. Op 22 december verschijnt het tweede seizoen op Netflix en zien we hoe het liefdesverhaal tussen Emily en haar Franse buurman Gabriel verdergaat.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer