Je herkent 'Emily in Paris'-ster niet terug met korte coupe

Karen Luiken-03 november 2021 om 06:00

Lily Collins is een drastische transformatie ondergaan. De actrice, die we natuurlijk voornamelijk kennen uit ‘Emily in Paris’, heeft een compleet nieuw uiterlijk.

Het is dat we weten dat Lily op deze foto staat, maar anders hadden we niet kunnen raden dat zij het was. Ze heeft haar bruine manen speciaal voor een shoot van ELLE ingewisseld voor een korte, blonde coupe.

In het tijdschrift zijn verschillende kiekjes van de actrice te zien. Maar er is ook meer, want Lily vertelt uitgebreid over de serie die haar zoveel naamsbekendheid gaf. Zo heeft ze het onder meer over de flinke lading kritiek die het eerste seizoen kreeg, en dan met name over de veranderingen die ze door al het commentaar door gaat voeren in het tweede seizoen.

"Ik wilde dat diversiteit en inclusiviteit voor en achter de camera iets zou zijn waar we ons op zouden focussen", vertelt Lily. "Met nieuwe mensen en nieuwe verhaallijnen voor verschillende personages.”

Binnenkort krijgen we er meer over te weten. Op 22 december verschijnt het tweede seizoen op Netflix en zien we hoe het liefdesverhaal tussen Emily en haar Franse buurman Gabriel verdergaat.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer