'Outer Banks'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-02 november 2021 om 17:14

Verdrietig nieuws: Chase Stokes en Madelyn Cline zijn niet langer samen. De ‘Outer Banks’-acteurs, die niet alleen voor de camera maar ook in real life een koppeltje vormden, hebben volgens People een punt achter hun relatie gezet.

“Madelyn en Chase zijn niet meer samen”, aldus een bron. “Ze probeerden het privé werkend te maken, maar gingen een paar maanden geleden uit elkaar.”

De acteurs ontmoetten elkaar op de set van ‘Outer Banks’. Zij speelt voor die serie de rol van Sarah, hij kruipt in de huid van John B. Ze zijn ruim een jaar lang samen geweest en plaatste in die tijd behoorlijk wat foto's van elkaar op social media. Maar daar zal nu dus verandering in komen.

In een eerder interview met People, toen alles nog koek en ei was, zei Chase het volgende over hun relatie: “Het was erg leuk om samen met haar naar het werk te rijden, thuis te komen en samen te werken. Onze relatie is gestart als vrienden. Het grootste verschil is dat ik nu nóg trotser op haar ben als mijn partner als ik haar aan het werk zie.”

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer