Zesde seizoen 'Élite' op komst!

Karen Luiken-02 november 2021 om 17:03

Het vijfde seizoen van ‘Élite’ is nog niet eens verschenen, maar Netflix heeft nú al goed nieuws over het vervolg van de serie. Want terwijl fans met smart wachten op gloednieuwe afleveringen, heeft de streamingsdienst aangekondigd dat we ook een zesde seizoen kunnen verwachten. Yay!

Het laatste seizoen van ‘Élite’ dat op Netflix verscheen, is het vierde. Daarin kwam weer de nodige drama voorbij. Break-ups, hook-ups, een (bijna-)moord en natuurlijk heel veel ruzie. Wat het vijfde seizoen voor ons in petto heeft, is nog niet helemaal bekend. Laat staan dat er al details over het zesde seizoen zijn.

Wat we echter wél al weten, is dat Netflix in december vlak voor de release van het vijfde seizoen drie short stories online gaat knallen. Op 15 december maken personages Phillipe, Caye en Felipe daarin hun opwachting, vijf dagen later is het de beurt aan Samuel en Omar. Op de 23ste, net voor kerst, komt er nog een minifilm over Patrick.

Wie mist in dit rijtje is Miguel Bernardeau. Hij maakte een paar maanden geleden bekend te stoppen met zijn personage Gúzman en met de show. Aan het einde van het vierde seizoen zagen we al dat hij samen met Ander reisplannen maken en we verwachten dat hij daar niet van zal terugkeren.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer