Zesde seizoen 'Élite' op komst!

Karen Luiken-02 november 2021 om 17:03

Het vijfde seizoen van ‘Élite’ is nog niet eens verschenen, maar Netflix heeft nú al goed nieuws over het vervolg van de serie. Want terwijl fans met smart wachten op gloednieuwe afleveringen, heeft de streamingsdienst aangekondigd dat we ook een zesde seizoen kunnen verwachten. Yay!

Het laatste seizoen van ‘Élite’ dat op Netflix verscheen, is het vierde. Daarin kwam weer de nodige drama voorbij. Break-ups, hook-ups, een (bijna-)moord en natuurlijk heel veel ruzie. Wat het vijfde seizoen voor ons in petto heeft, is nog niet helemaal bekend. Laat staan dat er al details over het zesde seizoen zijn.

Wat we echter wél al weten, is dat Netflix in december vlak voor de release van het vijfde seizoen drie short stories online gaat knallen. Op 15 december maken personages Phillipe, Caye en Felipe daarin hun opwachting, vijf dagen later is het de beurt aan Samuel en Omar. Op de 23ste, net voor kerst, komt er nog een minifilm over Patrick.

Wie mist in dit rijtje is Miguel Bernardeau. Hij maakte een paar maanden geleden bekend te stoppen met zijn personage Gúzman en met de show. Aan het einde van het vierde seizoen zagen we al dat hij samen met Ander reisplannen maken en we verwachten dat hij daar niet van zal terugkeren.

Deze topseries kan je in december bekijken op Streamz!

Samuel Wornoo-29 november 2021 om 10:35

De koude winterdagen houden ons massaal binnen, het perfecte moment om enkele topseries te bingewatchen. Dit is in december het kijkaanbod op Streamz.

D5R - seizoen 10

Dit najaar gaat het tiende seizoen van de populaire jongerenreeks van start. ‘D5R’ volgt al tien seizoenen lang vijf vrienden die elkaar kennen van de middelbare school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. Sinds seizoen 8 worden de afleveringen integraal opgenomen in studentenstad Gent. In het nieuwste seizoen volgen we opnieuw de bruisende levens van Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo), Wout (Sander Provost), Vincent (Thijs Antonneau) en Amber (Jamie-Lee Six). Thema’s zoals vriendschap en relaties komen daarbij uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics worden aangekaart.

Alex Rider - seizoen 2

Alex Rider keert terug voor een tweede seizoen, en het lijkt erop dat het gevaarlijker is dan ooit voor de MI6 jonge held. In het vervolg van het spannende spionagedrama probeert Alex zijn leven als student in evenwicht te houden met nieuwe geheime missies. Hij doet een dappere poging om terug te keren naar een normaal leven en vrienden te maken - maar wanneer Damian Cray (Toby Stephens), de vader van zijn nieuwste vriendin, Sabina (Charithra Chandran), wordt aangevallen door de man die mogelijk zijn oom heeft vermoord, loopt het al snel uit de hand.

#Loveme - vanaf 22 december 2021

En dan een stukje magie van eigen makelij: TAGMAG komt met een spiksplinternieuwe datingshow ‘#LoveMe’, waarin Jaël Ost op zoek gaat naar een vriend met de hulp van haar familie, vrienden en matchmaker Nicolas Caeyers. Acht vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Jaël voor zich te winnen op uitstap in de Ardennen, via quiz shows, karakoke nights en candle light dinners. Op het einde van de rit kunnen de drie finalisten hun ideale date organiseren om Jaël nog een laatste keer te imponeren. Nadien kiest ze met wie ze een romantische citytrip zal maken.

'Fate: The Winx Saga'-sterren maken relatie insta-official

Nico De Greef-28 november 2021 om 13:24

Actrice Abigail Cowen (23) en model Danny Griffin (24) lijken op Instagram hun liefdesrelatie te hebben bevestigd. In de voorbije weken verschenen op de Instagram-accounts van de Netflix-sterren een aantal spraakmakende fotokiekjes waarop de twee wel erg intiem met elkaar omgaan.

Abigail en Danny zijn momenteel te zien als Bloom en Sky in de populaire Netflix-reeks Fate: The Winx Saga. In de reeks vormen hun personages een romantisch koppel, maar die vonk lijkt sinds kort ook over te zijn geslagen tussen de acteurs.

Recent deelde het kersverse koppel een foto van zichzelf voor een spiegel waarop te zien is hoe ze de handen niet van elkaar kunnen afhouden. Op een andere foto is dan weer te zien hoe de twee tortelduifjes hun voorhoofden liefdevol tegen elkaar drukken. Ook de commentaren van mede-castleden op de kiekjes liegen er niet om. Verschillende castleden van Fate: The Winx Saga lieten al hun support blijken. Onder meer Hannah van der Westhuysen en Precious Mustapha (beter bekend als Stella en Aisha) lieten al harten-emoji achter op de foto's waarmee ze de relatie tussen hun co-stars lijken te bevestigen. Abigail en Danny hebben zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga verscheen vorig jaar op streamingdienst Netflix en werd zó goed ontvangen dat er begin dit jaar snel een tweede seizoen werd besteld. De opnames van dat tweede seizoen zijn inmiddels al afgerond. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is echter nog niet bekend.

1
2

Ontdek meer