Zesde seizoen 'Élite' op komst!

Karen Luiken-02 november 2021 om 17:03

Het vijfde seizoen van ‘Élite’ is nog niet eens verschenen, maar Netflix heeft nú al goed nieuws over het vervolg van de serie. Want terwijl fans met smart wachten op gloednieuwe afleveringen, heeft de streamingsdienst aangekondigd dat we ook een zesde seizoen kunnen verwachten. Yay!

Het laatste seizoen van ‘Élite’ dat op Netflix verscheen, is het vierde. Daarin kwam weer de nodige drama voorbij. Break-ups, hook-ups, een (bijna-)moord en natuurlijk heel veel ruzie. Wat het vijfde seizoen voor ons in petto heeft, is nog niet helemaal bekend. Laat staan dat er al details over het zesde seizoen zijn.

Wat we echter wél al weten, is dat Netflix in december vlak voor de release van het vijfde seizoen drie short stories online gaat knallen. Op 15 december maken personages Phillipe, Caye en Felipe daarin hun opwachting, vijf dagen later is het de beurt aan Samuel en Omar. Op de 23ste, net voor kerst, komt er nog een minifilm over Patrick.

Wie mist in dit rijtje is Miguel Bernardeau. Hij maakte een paar maanden geleden bekend te stoppen met zijn personage Gúzman en met de show. Aan het einde van het vierde seizoen zagen we al dat hij samen met Ander reisplannen maken en we verwachten dat hij daar niet van zal terugkeren.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer