Ed Sheeran wéér de rijkste Britse ster onder 30 jaar

Karen Luiken-02 november 2021 om 16:57

Wat zou jij doen met 280 miljoen? Het is een vraag die Ed Sheeran zichzelf terecht kan stellen. Dat bedrag omvat namelijk zijn geschatte vermogen en daarmee is de zanger (wederom) de rijkste ster onder de dertig in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Dat blijkt uit de lijst Heat Rich List, waarin de rijkste mensen van de wereld op een rijtje worden gezet. Voor Ed Sheeran is het alweer de derde keer op rij dat hij de koppositie bereikt. Waar hij al dat geld aan te danken heeft? Grotendeels aan de tour die hij deed rondom zijn album '+'Op de tweede plek staat Harry Styles met een geschat vermogen van omgerekend 95 miljoen euro. Daarna volgt Little Mix met zo'n 78 miljoen euro.Kijken we naar rijke beroemdheden buiten het Verenigd Koninkrijk, dan wint Kylie Jenner het van alle anderen. Zij verdiende met haar cosmeticalijn zo'n 900 miljoen euro.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer