Het FACTS-weekend staat voor de deur!

Karen Luiken-02 november 2021 om 16:53

Het is bijna zover: komend weekend vormt Flanders Expo Gent hét decor van FACTS. Twee dagen lang komen er verschillende legendarische acteurs en wereldberoemde artiesten langs voor wervelende shows en verrassende activiteiten. Ben jij een groot fan van films, series games en andere popcultuurfenomenen? Dan moet jij hierbij zijn.

Er zijn veel verschillende redenen waarom je als geek bij het FACTS-weekend aanwezig zou moeten zijn. De eerste: er komen zes wereldberoemde mensen langs, die je kan ontmoeten in fotoshoots, handtekeningensessies (met selfies) en vraag-en-antwoordshows. Het gaat om 'Game of Thrones'-ster Jack Gleeson, Bob Morley van 'The 100', Mark Sheppard (Supernatural, Doctor Who, Battlestar Galactica), 'Once Upon A Time'-actrice Rebecca Mader, 'The Boys'-ster Tomer Capon en 'Avatar'-bekendheid Dante Basco.

Talent
Maar ook andere talenten komen langs. Zo zit de line-up van FACTS bomvol officiële tekenaars van Disney, Marvel, DC en andere grote uitgeverijen. Artiesten die verantwoordelijk zijn voor projecten voor onder andere 'Game of Thrones', 'The Simpsons' en 'Infinity Gauntlet' zijn van de partij.

Springkasteel
Wie zin heeft om op zoek te gaan naar toverstokken, bordspellen en levensechte kostuums, kunnen terecht op de Geek Market. Meer zin in actie? Ook daarvoor staat dit evenement garant. Eén van de grootste springkastelen ter wereld zakt namelijk af naar Flanders Expo en daar wil jij - geloof ons - je innerlijke kind loslaten. Ook kun je games spelen, een Darth Father VR-ervaring beleven of ontdekken hoe special effects worden gemaakt in films.

Kortom: genoeg redenen om - als je die nog niet hebt - nú een kaartje te kopen. Voor tickets en meer info kun je de website van FACTS bezoeken.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer