Het FACTS-weekend staat voor de deur!

Karen Luiken-02 november 2021 om 16:53

Het is bijna zover: komend weekend vormt Flanders Expo Gent hét decor van FACTS. Twee dagen lang komen er verschillende legendarische acteurs en wereldberoemde artiesten langs voor wervelende shows en verrassende activiteiten. Ben jij een groot fan van films, series games en andere popcultuurfenomenen? Dan moet jij hierbij zijn.

Er zijn veel verschillende redenen waarom je als geek bij het FACTS-weekend aanwezig zou moeten zijn. De eerste: er komen zes wereldberoemde mensen langs, die je kan ontmoeten in fotoshoots, handtekeningensessies (met selfies) en vraag-en-antwoordshows. Het gaat om 'Game of Thrones'-ster Jack Gleeson, Bob Morley van 'The 100', Mark Sheppard (Supernatural, Doctor Who, Battlestar Galactica), 'Once Upon A Time'-actrice Rebecca Mader, 'The Boys'-ster Tomer Capon en 'Avatar'-bekendheid Dante Basco.

Talent
Maar ook andere talenten komen langs. Zo zit de line-up van FACTS bomvol officiële tekenaars van Disney, Marvel, DC en andere grote uitgeverijen. Artiesten die verantwoordelijk zijn voor projecten voor onder andere 'Game of Thrones', 'The Simpsons' en 'Infinity Gauntlet' zijn van de partij.

Springkasteel
Wie zin heeft om op zoek te gaan naar toverstokken, bordspellen en levensechte kostuums, kunnen terecht op de Geek Market. Meer zin in actie? Ook daarvoor staat dit evenement garant. Eén van de grootste springkastelen ter wereld zakt namelijk af naar Flanders Expo en daar wil jij - geloof ons - je innerlijke kind loslaten. Ook kun je games spelen, een Darth Father VR-ervaring beleven of ontdekken hoe special effects worden gemaakt in films.

Kortom: genoeg redenen om - als je die nog niet hebt - nú een kaartje te kopen. Voor tickets en meer info kun je de website van FACTS bezoeken.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer