Carole Baskin klaagt Netflix aan wegens ‘Tiger King 2’

Karen Luiken-02 november 2021 om 15:03

Het tweede seizoen van 'Tiger King' is op komst en hoewel veel fans daar met smart op zitten te wachten, is Carole Baskin alles behalve blij met het vervolg. Zij klaagt Netflix aan omdat ze nooit toestemming heeft gegeven dat ze in de nieuwe afleveringen verschijnt. Dat meldt The Wrap.

Carole beweert dat Netflix haar contract schendt door beelden van haar en haar man te blijven gebruiken in het tweede seizoen van 'Tiger King'. Naar eigen zeggen ging ze enkel akkoord met haar opwachting in de originele serie, die vorig jaar werd gelanceerd.

De tijgerliefhebster ging er niet van uit dat ze in de nieuwe afleveringen zou verschijnen, maar een onlangs uitgebrachte trailer suggereert anders. Daarin zien we Carole gewoon voorbij komen, net als Joe Exotic.

'Tiger King 2' verschijnt later deze maand op Netflix.

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer