TikTokker spot immens grote spin in woning

Karen Luiken-02 november 2021 om 05:01

Het laatste wat je wil als je een lange dag gewerkt of gestudeerd hebt, is thuiskomen met een onaangename gast in huis. Toch is dat precies wat een TikTokker onlangs overkwam. Als je een arachnofobie hebt, raden we je aan om nú weg te klikken. De gast in dit verhaal is namelijk een spin (en dan hebben we het niet over niet een lullig kruisspinnetje).

Het achtpotige beest in kwestie bevond zich op een muur van een woning in Tobago, een eilandje bij Zuid-Amerika. De spin is absoluut groter dan een gemiddelde vogelspin en kan het beste vergeleken worden met een harige kat, jack russell of een hele grote rat.

Een filmpje van het dier werd gedeeld door iemand die zichzelf Noobman noemt en is inmiddels bijna 17 miljoen keer bekeken. Een van de kijkers beweert dat het om een Psalmopoeus cambridgei gaat, een spin die zelfs nog groter kan worden dan het exemplaar uit deze beelden. Yikes!

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer