Zayn wil voogdijstrijd over dochtertje vermijden

Karen Luiken-01 november 2021 om 16:45

Nu Zayn Malik en Gigi Hadid uit elkaar zijn, wil Zayn er alles aan doen om een voogdijstrijd over zijn dochtertje Khai te voorkomen. Dat melden verschillende media, waaronder The Mirror.

De nieuwe ontwikkeling is de zoveelste in de soap rondom Zayn en Gigi, die een paar weken geleden hun relatie verbraken na een vermeend incident met Gigi’s moeder Yolanda. Laatstgenoemde zou per ongeluk een foto van de kleine Khai op Instagram hebben gedeeld, waarna ze knallende ruzie kreeg met Zayn. Dat zou zodanig uit de hand zijn gelopen, dat de voormalige One Direction-zanger nu wordt beschuldigd van mishandeling.

Zayn is zijn vriendin kwijt, zijn schoonfamilie en werd zelfs op straat gezet door zijn platenlabel. Maar nu komt daar dus nog een probleem bij: het verdelen van de zorg over dochtertje Khai. “Gigi en Zayn doen aan co-ouderschap, maar tegen elke bewering over agressieproblemen of dat hij niet in staat zou zijn om voor zijn dochter te zorgen, zal hij vechten”, aldus een bron. “Gigi wil misschien dat hij co-ouder wordt, maar haar moeder kan juridische stappen ondernemen.”

Fans Harry Styles willen hem uit Amerika krijgen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:18

Op de concerten van de Britse zanger Harry Styles wordt er door de fans de laatste tijd vaak “Leave America” geroepen. Een duidelijk statement van de (vooral) Europese fans. De reden? Ze willen hun idool terug vaker in Europa.

Door de wereldwijde coronapandemie moest Styles zijn wereldtournee verplaatsen, maar volgens zijn fans is hij véél vaker te zien en te horen in de Verenigde Staten dan in zijn thuisland Groot-Brittannië of zelfs de rest van Europa. En dat willen zijn fans even duidelijk maken.

Eén van de hoofdredenen dat Styles zo vaak in Amerika is, is natuurlijk het feit dat hij sinds 2020 samen is met Olivia Wilde. Hij brengt - logischerwijze - veel tijd met haar en haar kinderen door. Al sinds 2014 heeft hij een eigen huis in Beverly Hills, maar daarnaast woont hij nu ook officieel samen met Olivia in een ander huis.

Waarschijnlijk zal hij dus ook in het zonnige L.A. blijven…

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Ontdek meer