Disney deelt eerste teaser van ‘Hocus Pocus 2’

Dieter Blarinckx-01 november 2021 om 09:50

Vorig jaar werd het leuke nieuws bekendgemaakt dat er ein-de-lijk een vervolg zou komen op de Disneyklassieker ‘Hocus Pocus’ uit 1993. En hoewel het daarna zéér stil bleef, heeft Disney gisteren - natuurlijk op Halloween - een eerste teaserbeeld gepost!

In de teaser zien we de befaamde zwarte kaars die brandt. Dat wil zeggen dat de drie Sanderson-zussen terug tot leven zijn gekomen! Naast de leuke bekendmaking dat de drie hoofdactrices Bette Middler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy terug zullen keren, maakte Disney ook de rest van de cast bekend. Daarbovenop vertelden ze ook al dat ‘Hocus Pocus 2’ vanaf de herfst van 2022 te streamen zal zijn via Disney+.

De eerste 'Hocus Pocus' was een groot succes en groeide over de jaren heen uit tot een waar Halloween-fenomeen. Vorig jaar kwam de hoofdcast kort al eens terug samen voor een reünie. Maar nu staat er dus eindelijk een volwaardige nieuwe film op het programma!

Bekijk de korte teaser hier:

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer