Zien: zo beleefde Klaasje haar laatste dag bij K3

Dieter Blarinckx-01 november 2021 om 09:34

Gisteren stond de Nederlandse Klaasje Meijer voor de allerlaatste keer op het podium tussen Hanne en Marthe. Ze kreeg op het podium een mooi en emotioneel afscheid van haar twee collega’s.

"Je kon nu zes jaar lang je magie verspreiden en ik vond het een eer om naast jou te mogen staan en mee te mogen genieten van die magie. We hebben enorm gelachen en ik heb veel van jou geleerd. We zijn als zusjes voor elkaar geworden met z’n drietjes. Ik ga je ontzettend hard missen”, klonk het bij Hanne.

Ook Marthe wou nog wat woorden kwijt: “Ik wil beginnen met het feit dat ik je ongelofelijk graag zie. Jij betekende binnen K3 toch wel veel voor mij. Vooral met je enthousiasme en je vrolijkheid: elke keer dat we iets moesten doen waar we misschien te moe voor waren, was jij er om ons op te vrolijken. En dat heeft mij die zes jaar lang door alle moeilijke tijden getrokken.”

Klaasje zelf: “Jullie woorden raken mij heel diep. Ik wil jullie twee bedanken voor alles wat we samen hebben meegemaakt, het was echt een hele intense periode. Maar misschien wel de allermooiste periode uit mijn leven. En daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor. Voor alle steun, voor alle gezelligheid, voor alle gekke dingen, voor alle leuke dingen en voor alle moeilijke dingen. Vergeet nooit dat jullie voor altijd in mijn hart zitten.”

Bekijk het mooie K3-moment hieronder:

Nieuwe single 'Waterval' nu overal te streamen!

Dieter Blarinckx-28 november 2021 om 10:23

Gisteren werd na een maandenlange zoektocht de 19-jarige Julia gekozen als vervangster van Klaasje Meijer. Julia zal nu haar plaatsje tussen Hanne en Marthe innemen en bewijzen dat zij dé ideale opvolgster is. Naast een spectaculaire show, kregen we ook voor het eerst de nieuwe single 'Waterval' te horen!

We hoorden al een klein stukje van het nieuwe nummer tijdens de bootcamp, toen de kandidaten op een snel tempo de tekst, zang en dans onder de knie moesten krijgen. Maar gisteren was het dan eindelijk zover: 'Waterval' werd voor de eerste keer volledig uitgevoerd door de nieuwe K3, mét Julia.

En voor wie er niet genoeg van krijgt, vanaf vandaag is die gewoon te streamen via Spotify én Apple Music. Oorwurm gegarandeerd!

Bekijk de clip hieronder:

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Ontdek meer