Zien: zo beleefde Klaasje haar laatste dag bij K3

Dieter Blarinckx-01 november 2021 om 09:34

Gisteren stond de Nederlandse Klaasje Meijer voor de allerlaatste keer op het podium tussen Hanne en Marthe. Ze kreeg op het podium een mooi en emotioneel afscheid van haar twee collega’s.

"Je kon nu zes jaar lang je magie verspreiden en ik vond het een eer om naast jou te mogen staan en mee te mogen genieten van die magie. We hebben enorm gelachen en ik heb veel van jou geleerd. We zijn als zusjes voor elkaar geworden met z’n drietjes. Ik ga je ontzettend hard missen”, klonk het bij Hanne.

Ook Marthe wou nog wat woorden kwijt: “Ik wil beginnen met het feit dat ik je ongelofelijk graag zie. Jij betekende binnen K3 toch wel veel voor mij. Vooral met je enthousiasme en je vrolijkheid: elke keer dat we iets moesten doen waar we misschien te moe voor waren, was jij er om ons op te vrolijken. En dat heeft mij die zes jaar lang door alle moeilijke tijden getrokken.”

Klaasje zelf: “Jullie woorden raken mij heel diep. Ik wil jullie twee bedanken voor alles wat we samen hebben meegemaakt, het was echt een hele intense periode. Maar misschien wel de allermooiste periode uit mijn leven. En daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor. Voor alle steun, voor alle gezelligheid, voor alle gekke dingen, voor alle leuke dingen en voor alle moeilijke dingen. Vergeet nooit dat jullie voor altijd in mijn hart zitten.”

Bekijk het mooie K3-moment hieronder:

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer