Hier kun je de acteurs uit 'Squid Game' van kennen

Karen Luiken-01 november 2021 om 13:42

‘Squid Game’ is momenteel één van de meest besproken series van Netflix. Meer dan 111 miljoen mensen zagen de show en de kans is groot dat jij er daar een van bent. If so: kwamen sommige personages jou tijdens het kijken bekend voor? Dat kan kloppen. Verschillende acteurs uit de reeks waren eerder ook al in andere (Netflix-)titels te zien.

Laten we beginnen met hoofdrolspeler Jeongjae Lee. Hij is in ‘Squid Game’ verantwoordelijk voor de rol van Seong Gi-Hun, maar speelde vóór dat personage ook al in ‘Chief of Staff’.

Door naar HoYeon Jung, also known as Kang Sae-byeok. Haar kun je van verschillende dingen kennen. Behalve actrice – ze speelde naast ‘Squid Game’ ook in ‘Touch Your Heart’ – is ze model. Ze poseerde in de afgelopen jaren al voor verschillende grote merken.

Next up: Anupam Tripathi, die Ali Abdul speelt in de serie. Hij had eerder een rol in ‘Space Sweepers’.

De ietwat gekke Ham Mi-nyeo wordt gespeeld door Ju-Ryoung Kim, een succesvol actrice die ook een klus wist te scoren in ‘Mr. Sunshine’.

En dan is er natuurlijk ook altijd nog Heo Sung-tae, een Zuid-Koreaanse acteur met meer dan 60 film- en televisiecredits op zijn naam. Hij werd in 2016 bekend door ‘The Age of Shadows’ en speelde daarnaast in ‘Racket Boys’.

De laatste in dit rijtje is Park Hae-soo. Hij kroop voor ‘Squid Game’ in de huid van Cho Sang-woo. Daarvoor had hij rollen in de Koreaanse versie van ‘La Casa de Papel’ en ‘Prison Playbook’.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer