Hier kun je de acteurs uit 'Squid Game' van kennen

Karen Luiken-01 november 2021 om 13:42

‘Squid Game’ is momenteel één van de meest besproken series van Netflix. Meer dan 111 miljoen mensen zagen de show en de kans is groot dat jij er daar een van bent. If so: kwamen sommige personages jou tijdens het kijken bekend voor? Dat kan kloppen. Verschillende acteurs uit de reeks waren eerder ook al in andere (Netflix-)titels te zien.

Laten we beginnen met hoofdrolspeler Jeongjae Lee. Hij is in ‘Squid Game’ verantwoordelijk voor de rol van Seong Gi-Hun, maar speelde vóór dat personage ook al in ‘Chief of Staff’.

Door naar HoYeon Jung, also known as Kang Sae-byeok. Haar kun je van verschillende dingen kennen. Behalve actrice – ze speelde naast ‘Squid Game’ ook in ‘Touch Your Heart’ – is ze model. Ze poseerde in de afgelopen jaren al voor verschillende grote merken.

Next up: Anupam Tripathi, die Ali Abdul speelt in de serie. Hij had eerder een rol in ‘Space Sweepers’.

De ietwat gekke Ham Mi-nyeo wordt gespeeld door Ju-Ryoung Kim, een succesvol actrice die ook een klus wist te scoren in ‘Mr. Sunshine’.

En dan is er natuurlijk ook altijd nog Heo Sung-tae, een Zuid-Koreaanse acteur met meer dan 60 film- en televisiecredits op zijn naam. Hij werd in 2016 bekend door ‘The Age of Shadows’ en speelde daarnaast in ‘Racket Boys’.

De laatste in dit rijtje is Park Hae-soo. Hij kroop voor ‘Squid Game’ in de huid van Cho Sang-woo. Daarvoor had hij rollen in de Koreaanse versie van ‘La Casa de Papel’ en ‘Prison Playbook’.

Dit zie je op HBO Max in juli

Chelsy Vanlerberghe-27 juni 2024 om 14:30

1 juli is het ein-de-lijk zover: HBO Max lanceert de volledige HBO Max-ervaring in ons land. Het wordt dan ook meteen de nieuwe thuis van de comedyklassieker ‘Friends’. Naast de 10 legendarische seizoenen is ook de special 'Friends: The Reunion' met de volledige cast beschikbaar. Lees hieronder snel verder wat je nog meer kan verwachten!

Nieuwe afleveringen van 'House of the Dragon' (seizoen 2), de film 'Godzilla x Kong: The New Empire', de HBO Original-documentaire 'Faye', culinaire programma's met Zooey Deschanel en Shay Mitchell, de Noorse Max Original 'Milf of Norway' en Max Original documentaire-serie 'Teen Torture Inc.'. Maak je klaar voor de Olympische Spelen met '4th of August: an Olympic Odyssey' en ga mee op de ultieme roadtrip met Jason Bateman, Sean Hayes en Will Arnett in 'Smartless: on the Road'. Dat en nog veel meer op HBO Max in juli.

Dit zijn de highlights voor de maand juli:

t/m 14 JULI

WIMBLEDON (enkel beschikbaar met Sports Add-on)

29 JUNI - 21 JULI

TOUR DE FRANCE (enkel beschikbaar met Sports Add-on)

1 JULI

FRIENDS - seizoen 1 - 10
​FRIENDS THE REUNION ​
​HOUSE OF THE DRAGON
- seizoen 2
​PARIS LA VIE SPORTIVE
(met Thierry Henry)
​WHAT AM I EATING WITH ZOOEY DESCHANEL
- seizoen 1

3 JULI

4TH OF AUGUST: AN OLYMPIC ODYSSEY

4 JULI

THIRST WITH SHAY MITCHELL ​
​GODZILLA X KONG: THE NEW EMPIRE

5 JULI

MILF OF NORWAY – Noorse Max Original, seizoen 1

6 JULI

ANTON PALZER: BREAKING THE CYCLE - documentaire

10 JULI

TRAILBLAZERS – seizoen 1
OQs – seizoen 1
OLYMPIC STORIES – seizoen 1

11 JULI

QUAD GODS – HBO Original-documentaire
TEEN TORTURE INC. – Max Original-serie

14 JULI

FAYE – HBO Original-documentaire

18 JULI

THE TRUTH ABOUT JIM (AKA. MY GRANDFATHER THE SERIAL KILLER?) - seizoen 1
WILD, WILD SPACE – HBO Original-documentaire

24 JULI

​OLYMPISCHE SPELEN PARIJS 2024

25 JULI

CHARLIE HUSTLE & THE MATTER OF PETE ROSE – HBO Original-documentaire
SMARTLESS: ON THE ROAD - seizoen 1


Joseph Quinn hint op terugkeer in 'Stranger Things'

Karen Luiken-27 juni 2024 om 12:58

Eén van de meest geliefde personages uit ‘Stranger Things’ maakt mogelijk een comeback in het nieuwe seizoen. Joseph Quinn, die Eddie Munson speelde in de serie, zegt in een gesprek met ET dat ‘hij het gevoel heeft dat zijn personage terugkeert’.

Joseph was in 2022 voor het eerst in ‘Stranger Things’ te zien en won de harten van veel kijkers met zijn personage. Aan het einde van het vierde seizoen kwam Eddie om, maar fans zijn nooit gestopt met hopen op een terugkeer.

Lange tijd zag het er niet naar uit dat Eddie een comeback zou maken, maar nu lijkt die mogelijkheid toch niet helemaal uitgesloten. Joseph heeft tegen een verslaggever van ET gezegd dat ‘de kans groot is’ dat hij in de toekomst weer tijd door gaat brengen met de castgenoten en makers van de show.

Toen de verslaggever vervolgens zei dat hij het gevoel heeft Eddie nog eens terug te zien, zei Joseph: “Ik heb dat gevoel misschien ook. Of misschien ook niet. Wie weet? Ik weet het niet, maar wie weet?” De verslaggever reageerde met: “Je weet waar ik het over heb”, waarop Joseph weer antwoordde: “Misschien wel.”

Ontdek meer