Maxime Meiland denkt na over boek met details over moeilijke jeugd

Karen Luiken-01 november 2021 om 04:54

Maxime Meiland is pas 25 jaar oud maar heeft al meer meegemaakt dan een gemiddeld mens van 50. Genoeg om een boek over te schrijven in ieder geval. En dat is dan ook precies wat ze graag zou willen doen.

Net als haar ouders Martien en Erica, die sinds kort allebei een biografie hebben, zou ook Maxime graag haar eigen boek willen hebben. In een gesprek met NU.nl vertelt ze dat ze het graag voor tieners zou willen schrijven, omdat het voor hen goed zou zijn om te lezen. Zo was ze erg jong toen ze haar eerste kindje kreeg, dronk ze op vroege leeftijd al veel sterke alcohol, kampte ze met mentale problemen en dacht ze ooit aan zelfmoord.

“Ik denk dat ik bepaalde dingen heb meegemaakt die goed zouden zijn voor de jeugd om te lezen”, aldus de realityster. “Helaas is er genoeg te vertellen. Je doet het voor een goed doel, voor jongeren die ook zulke dingen meemaken.”

Of het boek er ook echt gaat komen, moet nog blijken. Voorlopig in ieder geval niet. “Ik wil juist een beetje up zijn”, legt Maxime uit. “Het is best wel zwaar om dat allemaal weer op te rakelen. Vandaar dat ik dat helemaal opzij heb geschoven. Misschien in de toekomst, ik zou het wel leuk vinden.”

Gert Verhulst: “Met de jongens klopte het gewoon niet”

Dieter Blarinckx-27 november 2021 om 09:56

Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, heeft in een interview met Het Nieuwsblad toegegeven dat hij een jongen in K3 niet zag zitten. Zo zei hij:

“Met deze jongens klopte het plaatje gewoon niet. De jongens hebben altijd een eerlijke kans gekregen, anders hadden we hen nooit zo lang meegenomen doorheen de verschillende fases. Maar toen we Remi en Luca samenbrachten met Hanne en Marthe, zat het niet goed. Voor mij niet, voor de jury niet, voor het publiek niet. Dat heeft niets te maken met het feit dat ze jongen zijn. De combinatie zat niet goed, de magie ontbrak."

"Neem nu Luca: samen met Marthe en Hanne gaf dat een heel grote zanger met twee kleine backing vocals. Sorry, en met alle respect, maar dat is niet K3. Je kunt dan aanvoeren dat je iemand niet op zijn lengte moet afrekenen, maar het plaatje moet wel in ál zijn aspecten kloppen. Van alle inschrijvingen was sowieso maar een kleine 20 procent jongen. De kans dat we op het einde van de rit meer capabele meisjes zouden overhouden dan capabele jongens was sowieso veel groter.”

Vanavond zullen we eindelijk te weten komen wie het felbegeerde plaatsje van Klaasje mag innemen. Wordt het Amy, Diede, Julia of Celester? Ontdek het vanavond in de finale van ‘K2 zoekt K3’!

EOTB-ster Jørney stond op punt van barsten bij ontdekken zwangerschap

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:14

Het kan nu ieder moment gebeuren: ‘Ex On The Beach’-ster Jørney is 37 weken zwanger en zal zeer binnenkort haar eerste kindje verwelkomen. In een bericht op Instagram blikt ze terug op de afgelopen maanden, die voor diepe dalen maar ook grote hoogtepunten hebben gezorgd.

Dat haar zwangerschap zo snel zou gaan, had Jørney nooit verwacht. Sterker nog: ze ging ervan uit dat de afgelopen acht maanden de langste acht maanden van haar leven zouden worden. “Stel je voor dat je de meest ongelooflijke vakantie van je leven boekt en dan de opwinding om er acht maanden op te moeten wachten. Vermenigvuldig dat gevoel met ongeveer 75 miljoen en je kunt je goed voorstellen hoe het voelt om op je baby te wachten”, aldus de realityster.

“Ik was zo opgewonden, nerveus en bang dat ik op het punt stond te barsten. Maar toen ik eenmaal over de schok en opwinding van het zwanger zijn heen was, werd mijn leven vrijwel weer normaal. Ik bleef werken, sporten leuke dingen doen en voor ik het wist was ik 30 weken zwanger.”

Inmiddels zit ze op 37 weken en kan de kleine ieder moment komen. Jørney zal dus binnen no time moeder zijn, net zoals Odim straks vader wordt. De twee gaan het kindje alleen niet als koppel opvoeden; begin deze maand gingen ze (niet voor de eerste keer) uit elkaar.

Ontdek meer