Maxime Meiland denkt na over boek met details over moeilijke jeugd

Karen Luiken-01 november 2021 om 04:54

Maxime Meiland is pas 25 jaar oud maar heeft al meer meegemaakt dan een gemiddeld mens van 50. Genoeg om een boek over te schrijven in ieder geval. En dat is dan ook precies wat ze graag zou willen doen.

Net als haar ouders Martien en Erica, die sinds kort allebei een biografie hebben, zou ook Maxime graag haar eigen boek willen hebben. In een gesprek met NU.nl vertelt ze dat ze het graag voor tieners zou willen schrijven, omdat het voor hen goed zou zijn om te lezen. Zo was ze erg jong toen ze haar eerste kindje kreeg, dronk ze op vroege leeftijd al veel sterke alcohol, kampte ze met mentale problemen en dacht ze ooit aan zelfmoord.

“Ik denk dat ik bepaalde dingen heb meegemaakt die goed zouden zijn voor de jeugd om te lezen”, aldus de realityster. “Helaas is er genoeg te vertellen. Je doet het voor een goed doel, voor jongeren die ook zulke dingen meemaken.”

Of het boek er ook echt gaat komen, moet nog blijken. Voorlopig in ieder geval niet. “Ik wil juist een beetje up zijn”, legt Maxime uit. “Het is best wel zwaar om dat allemaal weer op te rakelen. Vandaar dat ik dat helemaal opzij heb geschoven. Misschien in de toekomst, ik zou het wel leuk vinden.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer