Zien: zo gingen celebs verkleed met Halloween

Karen Luiken-01 november 2021 om 04:46

Afgelopen weekend stond voor veel sterren in het teken van Halloween. Dit feest is hét moment waarop alle griezelige attributen, kostuums en schmink uit de kast kunnen worden getrokken en dat is dan ook precies wat Katy Perry, Justin Bieber, Heidi Klum en Taylor Swift deden. De een ging verkleed als vaccin, de ander als eekhoorn. We zetten de meest memorabele outfits op een rijtje.

Hailey Bieber

Katy Perry & Orlando Bloom

Shawn Mendes & Camila Cabello

Harry Styles

Joe Jonas

Lizzo

Heidi Klum

Justin Bieber

Taylor Swift

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer