Channah Koerten is duidelijk over relatie met Quentin

Karen Luiken-01 november 2021 om 04:43

Het is definitief over en uit tussen Channah Koerten en Quentin Jarrett. Het koppel, dat onlangs nog naar Curaçao verhuisde, maakt via Instagram duidelijk een punt achter de relatie te hebben gezet.

Channah en Quentin zijn al een paar jaar samen en hebben twee kinderen. Hun relatie is niet altijd over rozen gegaan. Na hun deelname aan ‘Temptation Island’ kwamen er twijfels en namen ze afstand van elkaar. Althans, voor even. In 2019 kwam zoontje Tiger namelijk alweer ter wereld en een jaar later volgde dochtertje Rumi. Een paar weken terug verhuisde het gezin vol wilde toekomstplannen naar Curaçao.

Maar of er van die plannen nog iets terechtkomt, is nog maar de vraag. Channah laat namelijk via Instagram weten dat het over en uit is tussen haar en Quentin. “Omdat ik nog steeds veel berichten en vragen krijg, laat ik bij deze aan jullie weten dat Quentin en ik uit elkaar zijn.”

Met die vragen doelt ze waarschijnlijk op vragen over een incident een paar dagen terug. Quentin schreef toen op Instagram dat Channah hem met opzet zou hebben aangereden. “Ik ben blij dat ik nog leef. Man, ik ben achterop Channah haar auto geklapt omdat ze dacht dat ik met een andere chick was."

'Love Island'-ster Imen showt nieuwe vriend

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:13

Het is Imen Dirie na een mislukt en pijnlijk liefdesavontuur op ‘Love Island’ toch gelukt de ware te vinden. De realityster heeft een vriendje en stelt hem vol trots voor op Instagram.

Een relatie is anno 2021 niet officieel als-ie niet eerst op de socials gedeeld wordt. Hoog tijd voor Imen dus om dat te doen. Op haar tijdlijn post ze een liefdevol kiekje waarop ze kussend met haar nieuwe lover te zien is. “Ik vind je lief”, schrijft ze erbij.

In de reacties komen verschillende opmerkingen van ‘Love Island’-collega’s voorbij. Zo zegt Joan dat ze het een lieve foto vindt, is Aleksandra van mening dat Imen dit verdient en noemt Fabienne de lovebirds ‘schatten’. Zelfs Remco, de jongen die in ‘Love Island’ een match vormde met Imen maar haar aan de kant zette omdat hij iemand anders leuk bleek te vinden, reageert met een hartje.

Modeontwerper Virgil Abloh (41) overleden

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:53

Virgil Abloh is zondag op 41-jarige leeftijd overleden. De modeontwerper en tevens eerste zwarte artistiek directeur van de mannenlijn van Louis Vuitton leed al twee jaar aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker.

Het nieuws wordt via social media bekendgemaakt door de familie van Virgil. “Met verslagenheid maken we het overlijden bekend van onze geliefde Virgil Abloh, een zeer toegewijde vader, echtgenoot, zoon, broer en vriend”, zo klinkt het in een bericht.

De modeontwerper laat een vrouw, twee kinderen, zus, ouders en talloze dierbare vrienden en collega’s achter. “Meer dan twee jaar vocht Virgil dapper tegen een zeldzame en agressieve vorm van kanker, cardiale angiosarcoom. Hij koos ervoor om zijn strijd privé te doorstaan na zijn diagnose in 2019, waarbij hij talloze behandelingen onderging, terwijl hij zich bleef inzetten voor verschillende belangrijke mode-, kunst- en cultuurorganisaties.”

Via Instagram wordt geschokt gereageerd op het overlijden. Zo zegt Kendall Jenner: “Dat hij zijn ziekte voor zich wilde houden, vertelt wat voor een man hij was. Hij wilde niet dat iemand zich ooit zorgen maakte over hem.” Hailey Bieber, wiens trouwjurk werd ontworpen door Virgil Abloh, laat ook van zich horen: “Van het lopen op zijn catwalks tot mijn bruidsjurk die door hem gemaakt werd en alle andere momenten daartussenin... Ik zal zijn impact nooit vergeten. We houden van je.” En ook Gigi Hadid is kapot van het nieuws: “Mijn hart is gebroken nu mijn dierbare vriend is overleden. Er was niemand zoals hij.”

Ontdek meer