Channah Koerten is duidelijk over relatie met Quentin

Karen Luiken-01 november 2021 om 04:43

Het is definitief over en uit tussen Channah Koerten en Quentin Jarrett. Het koppel, dat onlangs nog naar Curaçao verhuisde, maakt via Instagram duidelijk een punt achter de relatie te hebben gezet.

Channah en Quentin zijn al een paar jaar samen en hebben twee kinderen. Hun relatie is niet altijd over rozen gegaan. Na hun deelname aan ‘Temptation Island’ kwamen er twijfels en namen ze afstand van elkaar. Althans, voor even. In 2019 kwam zoontje Tiger namelijk alweer ter wereld en een jaar later volgde dochtertje Rumi. Een paar weken terug verhuisde het gezin vol wilde toekomstplannen naar Curaçao.

Maar of er van die plannen nog iets terechtkomt, is nog maar de vraag. Channah laat namelijk via Instagram weten dat het over en uit is tussen haar en Quentin. “Omdat ik nog steeds veel berichten en vragen krijg, laat ik bij deze aan jullie weten dat Quentin en ik uit elkaar zijn.”

Met die vragen doelt ze waarschijnlijk op vragen over een incident een paar dagen terug. Quentin schreef toen op Instagram dat Channah hem met opzet zou hebben aangereden. “Ik ben blij dat ik nog leef. Man, ik ben achterop Channah haar auto geklapt omdat ze dacht dat ik met een andere chick was."

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer