Klaasje stopt vandaag officieel met K3

Dieter Blarinckx-31 oktober 2021 om 09:27

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het moment is nu echt aangebroken. Klaasje Meijer staat vandaag voor de laatste keer op het podium samen met Hanne en Marthe als K3. Op Instagram postte ze gisteren al een chille foto waarop ze straalt en rustig geniet van een kopje koffie.

Eerder dit jaar kondigde Klaasje aan dat ze na zes jaar wou stoppen met de populaire meidengroep. Daarom zijn we momenteel volop op zoek naar een waardige vervanger of vervangster voor Klaasje in het succesvolle programma ‘K2 Zoekt K3’. Tussen de opnames door staan Hanne en Marthe nog op de planken voor hun Nederlandse tournee, maar die komt vandaag aan een einde.

Op de officiële Instagram van K3 zien we op de stories dat het vandaag de allerlaatste show is met Klaasje erbij.

Succes meisjes!

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer