Zayn krijgt voorwaardelijke straf voor mishandeling schoonmoeder

Dieter Blarinckx-31 oktober 2021 om 09:20

We brachten jullie eerder deze week al het nieuws dat het over en uit is tussen Zayn Malik en Gigi Hadid. En nu krijgt dat verhaal nog een vervelend staartje: de 28-jarige Zayn krijgt namelijk een voorwaardelijke straf voor de mishandeling van zijn schoonmoeder Yolanda Hadid. Hij zou Yolanda “psychisch en fysiek pijn” hebben aangedaan. Ook zou hij daarbovenop een cursus woedebeheersing moeten volgen. Zayn gaat niet in beroep en heeft ondertussen ook al een serieuze boete betaald. Als hij zich de komende zes maanden aan de voorwaarden van zijn proeftijd houdt, dan zou een rechter die eerder kunnen beëindigen.

Een officiële reactie van zowel Yolanda en Gigi blijft nog uit…

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer