Deze 'You'-sterren zijn naar verluidt aan het daten

Karen Luiken-31 oktober 2021 om 07:25

We hebben een nieuwtje waar ‘You’-fans razend enthousiast over zullen worden. Twee sterren uit het derde seizoen van de Netflix-hit zijn met elkaar aan het daten.

Het gaat om Victoria Pedretti en Dylan Arnold, beter bekend als Love Quinn en Theo Engler. In de serie beginnen de twee een – pas op, er komen spoilers aan – seksuele relatie nadat Love zijn stiefmoeder Natalie vermoordt omdat ze met haar man Joe flirt. Maar nu blijkt dat er niet alleen chemie tussen hen is op de set; ook in real life zou er een heuse flirt ontstaan zijn.

“Bronnen beweren dat Victoria Pedretti en Dylan Arnold aan het daten zijn”, zo klinkt het bij een insider van Journal. Toegegeven: heel serieus is het nog niet. De twee zijn nog niet samen gespot en hebben ook nog niet gereageerd op de geruchten. Maar toch: hoe leuk zou dit zijn?!

Hoewel de acteurs in de serie een groot leeftijdsverschil hebben, is daar in het echte leven geen sprake van. Victoria is 26 jaar oud, Dylan 27.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer