Deze 'You'-sterren zijn naar verluidt aan het daten

Karen Luiken-31 oktober 2021 om 07:25

We hebben een nieuwtje waar ‘You’-fans razend enthousiast over zullen worden. Twee sterren uit het derde seizoen van de Netflix-hit zijn met elkaar aan het daten.

Het gaat om Victoria Pedretti en Dylan Arnold, beter bekend als Love Quinn en Theo Engler. In de serie beginnen de twee een – pas op, er komen spoilers aan – seksuele relatie nadat Love zijn stiefmoeder Natalie vermoordt omdat ze met haar man Joe flirt. Maar nu blijkt dat er niet alleen chemie tussen hen is op de set; ook in real life zou er een heuse flirt ontstaan zijn.

“Bronnen beweren dat Victoria Pedretti en Dylan Arnold aan het daten zijn”, zo klinkt het bij een insider van Journal. Toegegeven: heel serieus is het nog niet. De twee zijn nog niet samen gespot en hebben ook nog niet gereageerd op de geruchten. Maar toch: hoe leuk zou dit zijn?!

Hoewel de acteurs in de serie een groot leeftijdsverschil hebben, is daar in het echte leven geen sprake van. Victoria is 26 jaar oud, Dylan 27.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer