Halloween 2021: Jamie-Lee en 5NAPBACK schreeuwen het uit in The Tunnel!

Simon Smetryns-30 oktober 2021 om 15:03

We trokken met 10 bekende bangerikken naar Plopsaland De Panne voor de Halloween Scare Nights! In deze video gaan Jamie-Lee Six en 5NAPBACK in The Tunnel. Zou jij dit aandurven? Beleef het zelf!

Tijdens de Halloween Scare Nights ontdek je de gratis spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje en het nieuwe spookhuis The Tunnel. Plopsaland heeft ook last van ongewenste bezoekers: dolgedraaide houthakkers hebben het op de bezoekers gemunt in de Scare Zone Lumberjack...

Alle info vind je op Plopsalanddepanne.be.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer