Het nieuwe album van Ed Sheeran is eindelijk hier!

Karen Luiken-30 oktober 2021 om 04:39

Hij is een tijdje van de radar geweest, maar Ed Sheeran heeft zijn nodige rust gepakt en is weer helemaal terug van weggeweest. Gisteren bracht hij na lang wachten zijn nieuwe album uit.

De plaat heet ‘=’ en is de opvolger van ‘No. 6 Collaborations Project’ uit 2019. De twee nummers ‘Bad Habits’ en ‘Shivers’ kregen we al te horen en werden een grote hit. We verwachten dat de rest van het album hetzelfde zal doen.

De manager van Ed, Stuart Camp, zei onlangs al dat de nieuwe muziek mensen zowel zal verrassen als troosten. “Er zitten een paar normale Ed-nummers tussen, maar ook liedjes die wat avontuurlijker zijn.”

De bedoeling is dat de Britse zanger de komende tijd gaat touren. Mits corona het toelaat natuurlijk, een virus dat Ed momenteel ook te pakken heeft gekregen. Zowel hij als zijn dochtertje is besmet geraakt en zit daarom thuis.

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Remi vond lief tijdens ‘K2 zoekt K3’

Dieter Blarinckx-23 november 2021 om 19:02

Hoewel dat felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe toch niet naar Remi zal gaan, gaat de 19-jarige musicalster niet zonder lege handen naar huis. Tijdens de opnames van ‘K2 zoekt K3’ vond hij immers een lief! Zo werd hij verliefd op een medestudente. Dat vertelde hij aan het Vlaamse magazine Story.

Remi werd verliefd op een Hollands meisje dat ook musical studeert in Tilburg. Tijdens de opnames verbleef Remi natuurlijk vaak in België, waardoor het kersverse koppel elkaar niet vaak zag:

“Maar als je elkaar graag ziet, hou je vol. En na onze studies zien we wel waar we belanden…”, klinkt het in zijn interview met Story.

Proficiat tortelduifjes!

Beeld: VTM

Ontdek meer