Het nieuwe album van Ed Sheeran is eindelijk hier!

Karen Luiken-30 oktober 2021 om 04:39

Hij is een tijdje van de radar geweest, maar Ed Sheeran heeft zijn nodige rust gepakt en is weer helemaal terug van weggeweest. Gisteren bracht hij na lang wachten zijn nieuwe album uit.

De plaat heet ‘=’ en is de opvolger van ‘No. 6 Collaborations Project’ uit 2019. De twee nummers ‘Bad Habits’ en ‘Shivers’ kregen we al te horen en werden een grote hit. We verwachten dat de rest van het album hetzelfde zal doen.

De manager van Ed, Stuart Camp, zei onlangs al dat de nieuwe muziek mensen zowel zal verrassen als troosten. “Er zitten een paar normale Ed-nummers tussen, maar ook liedjes die wat avontuurlijker zijn.”

De bedoeling is dat de Britse zanger de komende tijd gaat touren. Mits corona het toelaat natuurlijk, een virus dat Ed momenteel ook te pakken heeft gekregen. Zowel hij als zijn dochtertje is besmet geraakt en zit daarom thuis.

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer