Wéér een hint die wijst op breuk André en Sarah

Karen Luiken-29 oktober 2021 om 16:17

Het ziet er naar uit dat het officieel over en uit is tussen André Hazes en Sarah van Soelen. De keiharde bevestiging heeft ze nog niet gegeven, maar Sarah lijkt met een recente ontwikkeling toch écht duidelijk te maken dat zij en André niet langer een koppel vormen.

De geruchten over een eventuele breuk gaan al een paar weken rond. André en Sarah zijn al een tijdje niet samen gespot en bovendien zijn er meerdere aanwijzingen die kunnen duiden op een breuk. De eerste: Sarah deelde eerder deze week een foto op Instagram waarop ze de ketting met André's naam, die ze maandenlang heeft gedragen, niet om haar nek heeft hangen. De tweede, meest recente ontwikkeling: Sarah heeft de initialen van de zanger uit haar Instagram-biografie gehaald. En dat is natuurlijk opmerkelijk.

Aan André's kant blijft het voorlopig stil. Hij kampt met een burn-out en verdween daarom een tijdje van de radar. Vorige week werd hij weer gespot, maar over Sarah heeft hij met nog geen woord gerept.

Rapper Lil Tjay nog steeds bewusteloos na schietpartij

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:26

Rapper Lil Tjay is nog steeds bewusteloos nadat hij afgelopen week werd neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat melden bronnen van TMZ.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Lil Tjay werd geraakt door kogels en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een man genaamd Mohamed Konate is als verdachte aangehouden en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen. Ook hij had schotwonden.

Lil Tjay was op het moment van de schietpartij samen met twee mannen. De verdachte wilde het trio naar verluidt beroven. De mannen die bij de rapper waren, zijn aangehouden vanwege verboden wapenbezit.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Ontdek meer