Zondag vier jij Halloween met TAGMAG!

Samuel Wornoo-29 oktober 2021 om 15:24

Dit jaar beleef jij Halloween samen met TAGMAG! Op 31 oktober (deze zondag!) organiseren we een knallend feest om de engste dag van het jaar te vieren. Wij zorgen voor een epic locatie en vette DJ's, jullie brengen je meest creepy outfit mee! Hier zijn vijf redenen waarom jij moet komen.

Reden 1: Free candy!

Halloween zou niks zijn zonder trick or treat. En daar hoort natuurlijk snoep bij! Daarom zorgen wij heel de avond door voor gratis snoep, zodat je dieet dit jaar zéker mislukt.

Reden 2: De unieke locatie

We vieren Halloween dit jaar in de Gentse Bar Bricolage. Een unieke locatie waar je zo hard uit je dak kunt gaan als je wilt, perfect voor een halloweenfeestje waar sommigen onder ons zich niks van zullen herinneren...

Reden 3: Free shots!

TAGMAG is in een gulle bui dit jaar. Daarom krijgt iedereen die vroeg genoeg komt een gratis shot! Perfect om de avond te beginnen, of om jezelf moed in te drinken om die ene speciale persoon eindelijk te versieren?

Reden 4: De leuke line-up

DJ's Michael Amani, Louis XIV, BAVR en meer verzorgen de muziek, dus vette beats gegarandeerd! Een hele avond in je beste kostuum dansen op de beste muziek, wie zegt daar nu nee tegen?!

Reden 5: Feesten met de TAGMAG-family

Je zag ze al duizenden keren op je scherm, maar nu kan je ze ook in het echt ontmoeten. De TAGMAG-family komt namelijk samen met jou de engste nacht van het jaar beleven! Zal jij ze herkennen in hun kostuum?

Na het lezen van deze vijf redenen heb jij natuurlijk zo veel zin om te komen dat je je afvraagt waar ó waar je tickets kunt kopen. Hierzo! We hebben nog 50 tickets over, dus wees snel. See you there!

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer