Zondag vier jij Halloween met TAGMAG!

Samuel Wornoo-29 oktober 2021 om 15:24

Dit jaar beleef jij Halloween samen met TAGMAG! Op 31 oktober (deze zondag!) organiseren we een knallend feest om de engste dag van het jaar te vieren. Wij zorgen voor een epic locatie en vette DJ's, jullie brengen je meest creepy outfit mee! Hier zijn vijf redenen waarom jij moet komen.

Reden 1: Free candy!

Halloween zou niks zijn zonder trick or treat. En daar hoort natuurlijk snoep bij! Daarom zorgen wij heel de avond door voor gratis snoep, zodat je dieet dit jaar zéker mislukt.

Reden 2: De unieke locatie

We vieren Halloween dit jaar in de Gentse Bar Bricolage. Een unieke locatie waar je zo hard uit je dak kunt gaan als je wilt, perfect voor een halloweenfeestje waar sommigen onder ons zich niks van zullen herinneren...

Reden 3: Free shots!

TAGMAG is in een gulle bui dit jaar. Daarom krijgt iedereen die vroeg genoeg komt een gratis shot! Perfect om de avond te beginnen, of om jezelf moed in te drinken om die ene speciale persoon eindelijk te versieren?

Reden 4: De leuke line-up

DJ's Michael Amani, Louis XIV, BAVR en meer verzorgen de muziek, dus vette beats gegarandeerd! Een hele avond in je beste kostuum dansen op de beste muziek, wie zegt daar nu nee tegen?!

Reden 5: Feesten met de TAGMAG-family

Je zag ze al duizenden keren op je scherm, maar nu kan je ze ook in het echt ontmoeten. De TAGMAG-family komt namelijk samen met jou de engste nacht van het jaar beleven! Zal jij ze herkennen in hun kostuum?

Na het lezen van deze vijf redenen heb jij natuurlijk zo veel zin om te komen dat je je afvraagt waar ó waar je tickets kunt kopen. Hierzo! We hebben nog 50 tickets over, dus wees snel. See you there!

#LikeMe trekt deze zomer naar Blankenberge met een pop-up!

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:12

Deze zomer kan je je op de Belgium Pier in Blankenberge helemaal onderdompelen in de wereld van de Ketnetserie #LikeMe!

“Stap binnen in de muzikale leefwereld van Caro en al je andere idolen uit het populaire Ketnet-programma #LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en trek er unieke foto's. Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de schoenen van de stoere Emma in een heuse graffiti-set, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!”, klinkt het op hun website.

Daarnaast kan je uit de bol gaan in de set van 'DANCE #LikeMe' aan de hand van leuke tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het 'SING #LikeMe'-decor. Maar het leukste van al? Je kan je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet!

De pop-up is er tussen 2 juli en 28 augustus. Een ticket kost zo’n 12,50 euro. Meer info kan je hier vinden.

Mysterieuze 'Stranger Things'-experience komt naar Nederland

Karen Luiken-23 juni 2022 om 05:44

Dit is een oproep aan alle diehard fans van ‘Stranger Things’. Op dinsdag 28 en woensdag 29 juni openen ergens op een geheime locatie in het midden van Nederland de deuren van de Creel House Experience, een exclusief evenement dat compleet in het teken staat van de razend populaire Netflix-hit.

In de Creel House Experience stappen bezoekers in de wereld van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Ze lopen door een verlaten pand en ontdekken de geschiedenis van de familie Creel, die centraal staat in de meest recente afleveringen van de reeks. Hoewel er erg geheimzinnig wordt gedaan over het evenement en er niet veel details bekend zijn gemaakt, weten we wel dat de experience zo’n negentig minuten duurt en gepaard gaat met rook, harde geluidseffecten en stroboscooplicht.

Om tickets te kunnen bemachtigen moet men meedoen aan een prijsvraag. Kaartjes zijn dus niet te koop; je moet er iets voor doen. Kans maken? Surf dan naar deze site en vertel waarom jij het huis wilt bezoeken.

Ontdek meer